PUBLICITAT

Andorra la Vella

Cas BPA: Pantebre diu que els empresaris «han perdut la por»

El president de la Cambra de Comerç aposta per una ràpida tornada a la normalitat perquè «s’han superat els neguits i les angoixes»

Per JOSEP ROMERO

Marc Pantebre, davant de la Cambra de Comerç.
Marc Pantebre, davant de la Cambra de Comerç. | ÀLEX LARA
El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, Marc Pantebre, va indicar ahir, després de l’acte de presentació de l’Andorra Shopping Festival, que el sector empresarial ja «ha perdut la por després que esclatés el cas de la Banca Privada d’Andorra» el mes de març passat. En aquest sentit va subratllar que «afortunadament ja s’han superat els neguits i les angoixes inicials» per gran part del col·lectiu d’empresaris.
 
Per a Pantebre els empresaris es mantenen ara a l’expectativa del que «pugui succeir» i advoquen per «una ràpida tornada a la normalitat». 
El responsable de l’entitat patronal va reconèixer que el succeït va «malmetre la imatge de la plaça financera andorrana» però alhora es va manifestar optimista tot afirmat que de la crisi «sortirem reforçats si fem bé les coses». 
 
També es va referir als efectes negatius de la situació per la seva repercussió en l’economia del Principat, tenint en compte que «el BPA” representa globalment un 20% del sector financer, generant un 30% de l’activitat comercial de tot el país».  Va afegir que «centenars d’empreses es van veure d’una manera o altra perjudicades».
 
Pantebre va puntualitzar que «destruir la imatge d’Andorra com a una plaça financera, professional i segura com ha estat sempre, ha estat molt més fàcil» i ara el que toca és donar una imatge de confiança que el Principat necessita més que mai recuperar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT