PUBLICITAT

Kosovo

Andorra venç Armènia i acaba la 15a a l’Emerging Nations

El combinat tricolor suma el primer triomf de la seva història

Per EL PERIÒDIC

L'equip nacional, en una imatge d'arxiu.
L'equip nacional, en una imatge d'arxiu. | EL PERIÒDIC
La selecció nacional d’handbol va aconseguir ahir contra Armènia la primera victòria oficial de la seva curta història, en imposar-se a Armènia en el darrer partit de la IHF Emerging Nations Men’s Championship que s’està disputant aquesta setmana a Kosovo (Albània), la primera competició internacional que disputa, a més de l’IHF Trophy sub-20 que va acollir el propi Principat al maig de l’any passat i en el qual va guanyar dos enfrontaments.
 
El resultat, 32-15, va servir per eludir la darrera posició o acabar en el 15è lloc, en un partit molt ben treballat en el qual després d’una setmana intensa en partits i emocions, amb les forces ja al límit, van ser capaços d’imposar-se a un rival fort en físic però limitat tècnicament.
 
La tricolor va arribar al darrer partit contra Armènia l’endemà de perdre per 29-36 davant la coneguda Irlanda, en un partit en el qual podia optar a la 13a posició. i malgrat mostrar la millor imatge tot el campionat inclós la fase inicial, consistent en una lligueta amb Letònia, Uruguai i Bulgària com a rivals en el grup D. Andorra va perdre els tres partits, va acabar última i va passar a lluitar per eludir un últim lloc que al final correspon a Armènia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT