PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Benedito: «El 4-J es veurà la foto real de les eleccions»

«Confio que Laporta i Bartomeu passin el tall», diu el candidat

Per Iván Moure

Benedito mostra el seu programa als mitjans d’Andorra amb Novoa, ahir.
Benedito mostra el seu programa als mitjans d’Andorra amb Novoa, ahir. | TONY LARA
El precandidat a la presidència del Barça Agustí Benedito va fer acte de presència ahir a Andorra per presentar el seu programa electoral a les penyes blaugranes del Principat.
 
Abans, però, es va reunir amb els mitjans de comunicació per atendre, com va dir ell mateix a tot tipus de preguntes, sense restriccions». I, tot i que ha deixat clar en reiterades ocasions no busca els grans titulars, va deixar-ne uns quants. El més clar, fent referència a les enquestes que van sortint últimament a la premsa. « El 4 de juliol crec que es veurà l’enquesta real, es podrà apreciar una foto més clara de com va el procés electoral», va indicar. «Sé que segons alguns mitjans depèn de Bartomeu i Laporta però crec que això està allunyat del barcelonisme. Hi ha una tercera opció, més enllà de les enquestes», va indicar abans de dir obertament i sense titubejos: «Jo vull guanyar les eleccions».
 
Ho va dir fins el punt de que posteriorment, qüestionat per qui passaria el tall, va opinar: «Confio que Laporta i Bartomeu, per això crec que serem tres. I si hi ha un quart, veig a Freixa», es va mullar. Amb tot, si fos per Benedito passarien les set precandidatures: «Hi ha set models diferents de viure el Barça i això és bo; com més passem, més ric serà el debat», va sentenciar.
 
Al matí, encara a Barcelona, Benedito va presentar la seva candidatura, formada per 17 persones de les quals hi ha 4 dones i 7 repetidors. Entre ells Novoa, que va acompanyar al precandidat en la visita a Andorra.
PUBLICITAT
PUBLICITAT