PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Sant Julià espera un equip danès amb estil de joc britànic

Cañete lloa la plantilla del Randers, repleta de jugadors internacionals

Per Iván Moure

Els centrals, Ruiz (esquerra) i Rafa Brito (dreta) en un entrenament.
Els centrals, Ruiz (esquerra) i Rafa Brito (dreta) en un entrenament. | Emilio Prenas
L’altre representant del Principat a la UEFA Europa League, el Sant Julià, tindrà un rival més modest però tot i així, també molt superior en totes les facetes. El conjunt que dirigeix Raúl Cañete comença l’eliminatòria a casa, avui a les 18.00 hores a l’Estadi Comunal, contra el Randers danès, un equip fundat al 2003 que amb tot s’ha classificat quatre vegades per jugar competició europea, amb aquesta la cinquena.
 
Segons el tècnic del campió de Copa, es tracta d’un conjunt atípic, amb jugadors que imposen però que en estil de joc s’assembla més al futbol britànic: «Tenen quatre o cinc jugadors que superen el metre noranta, però pel que he pogut veure en vídeos els agrada el joc combinatiu, amb centrada i rematada». Un model que ha importat el seu entrenador, l’anglès Colin Todd. 
 
És cert també que a la plantilla hi ha jugadors d’una enorme qualitat, amb internacionals com el porter sub-21 Johnson o el suec Lundberg. Un equip molt ben confeccionat que fa dos mesos va vèncer 3-0 el Copenhaguen però que avui no podrà comptar amb la seva estrella, l’internacional sub-21 suec Ishak que dimarts es va proclamar campiona d’Europa de la categoria. Amb tot, això no calma la inquietud de Cañete, ja que es trobarà davant un equip en molt millor forma, que començarà la lliga el pròxim 17 de juliol. «Guanyar seria increïble, empatar grandíssim i un 0-1 estaria bé. Amb tot, va deixar clar: «No estem preocupats perquè no tenim res a perdre».
 
De la seva banda, Todd va remarcar el «màxim» respecte: «Juguem contra un equip amateur i no sortirem a la defensiva, però si volem guanyar haurem de treballar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT