PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El rock progressiu «fosc» de Redthread, als Dijousderock

El grup, amb dues andorranes, ha actuat a la plaça del Poble

Per E.J.M.

Un espectador davant de Redthread, ahir.
Un espectador davant de Redthread, ahir. | Tony Lara
Una llegenda xinesa manté que hi ha un fil vermell d’amor i amistat invisible que uneix totes les persones. A l’Anna Maria Lambea, la Nora Haddad i el Victor López se’ls ha complert perquè el destí, la casualitat o les circumstàncies els van unir a Barcelona i van formar la banda Redthread. 
 
L’Anna (Andorra la Vella, 1992) i la Nora (Escaldes-Engordany, 1991) ja es coneixien d’Andorra i quan van marxar a formar-se a Barcelona, l’Anna, estudiant per a tècnic de so, va conèixer el Víctor (Barcelona, 1990), que tenia una banda. El trio va formar Redthread, un grup de «rock progressiu una mica fosc», que ahir va estrenar els Dijousderock a la plaça del Poble. El concert va servir perquè molts amics les veiessin actuar per primera vegada: l’Anna, veu, baix i guitarra; el Víctor, baix i guitarra, i la Nora, veu i bateria.
 
El grup ja comença a sumar bolos per Barcelona i rodalies (demà actuen a la sala Apolo 2) i ha gravat un EP, Emana, amb quatre temes. Emana es pot escoltar i comprar només en línia. Totes les cançons de la banda són composicions pròpies i, a més, també estan arranjades, gravades i produïdes pels membres del grup.
 
Redthread prepara ara un nou àlbum que, en aquesta ocasió, «volem que sigui LP i ediatr-lo en format físic», explicava l’Anna ahir mentre pujava a Andorra amb la resta del grup en autobús.
 
El concert d’ahir va ser el seu debut andorrà, «venim amb moltes ganes», van confessar. Un dels grups de referència de Redthread és, precisament, Persefone, la banda andorrana de metal progressiu més internacional. Redthread li vol seguir les passes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT