PUBLICITAT

Barcelona

Soledad Mora presenta ‘¡Hasta luego, cocodrilo!’ a Barcelona

L’acte es va encabir en les activitats paral·leles a la pasarel·la 080

Per El Periòdic

L'autora andorrana, Soledad Mora, juntament amb un exemplar del seu darrer llibre.
L'autora andorrana, Soledad Mora, juntament amb un exemplar del seu darrer llibre. | Tony Lara
L’escriptora andorrana Soledad Mora (1955) va presentar la seva darrera ¡Hasta luego, Cocodrilo! a Barcelona, en el marc de la celebració de la setmana 080, una passarel·la de moda amb repercussió internacional. L’esdeveniment va tenir lloc a Nuba Barcelona, on l’autora del Principat va estar acompanyada pel president de la fundació Bomosa, Turi Mora,una associació que treballa a favor dels animals a nivell local i a favor de la qual es destinaran, de manera íntegra, les recaptacions que s’aconsegueixin amb la venda del llibre.
 
La novel·la d’humor es basa en la història, explicada en primera persona, de Glòria Arnau, que presenta una dona altiva i orgullosa, acostumada a tenir-ho tot i a viure amb tots els luxes. Hermès, Chanel, Valentino, Gucci, Lanvin, Bulgari, Porsche... Són noms relacionats amb el glamur, la classe i el poder als que tothom, amb disposició de diners, pot accedir. O això és el que pensem.
 
Gloria és una dona capritxosa i acostumada a aconseguir tot el que se li posa en ment. La protagonista fa un quart de segle anys que és casada amb un dels empresaris més rics i poderosos de Barcelona, Javier Arnau, i renega de la seva vida a Andorra: «No vull recordar aquella adolescència mediocre a Andorra, crec que l’he esborrat de la meva ment. Abans de conèixer a en Javier, tot era feina, privacions i mals rotllos, sempre ajudant els meus pares en l’hotelet que teníem llogat com a negoci. Li dèiem hotelet entre nosaltres, amb aires de grandesa, però allò era, a totes llums, una pensió pura i dura». La protagonista vol comprar-se una bossa de mà negra de pell de cocodril, marca Birkin, que val 24.000 euros, un preu escandalós fins i tot per al seu acabalat marit. Gloria li demana al seu marit pel seu 50è aniversari però acaba descobrint que ell li ha comprat a una altra dona, molt més jove que ella. Finalment, Gloria i Javier se separen però l’acord de divorci no és el suficientment sucós per a que la protagonista mantingui el seu ritme de vida. Com s’ho farà? 
 
El llibre ja es va presentar al Principat el darrer mes de març, on ha tingut una bona acollida.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT