PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Andsoft valora «positivament» la seva participació al SIL 2015

Per setè any consecutiu, l’empresa andorrana acudeix a la coneguda fira

Per IVÁN ÁLVAREZ

Stand d’Andsoft al SIL 2015, el passat juny a Barcelona
Stand d’Andsoft al SIL 2015, el passat juny a Barcelona | El Periòdic
El Saló de la Logística i la Manutenció, que emmarca la Fira de Barcelona des de fa 17 edicions, s’ha convertit amb el pas dels anys en l’ineludible punt de trobada del sector logístic. La intenció és convertir-se en el principal enclavament internacional per als negocis, les relacions comercials d’alt nivell i atraure inversors i compradors del sector. Durant tres dies, l’empresa andorrana Andsoft va estar present amb un estand en aquesta fira que suposa una plataforma per al networking i l’activitat comercial. 
Stephane Berteil, CEO (director executiu) d’Andsoft explica que «cada any anem a la trobada de Barcelona i a la de París, que va ser al març Són dos cites que tenim fixades en el calendari. A França anem des de fa cinc anys i aquesta va ser la setena vegada ja que vam viatjar al saló de Barcelona». Berteil dóna les claus per sortir satisfets de una reunió logística com el SIL i assegura que «el més important és crear contactes  amb la gent que es ve a visitar i que aquests contactes esdevinguin en futurs clients». La delegació andorrana la van formar programadors i caps de projecte, acompanyats per representants de les filials d’Andsoft a Espanya, França i Luxemburg. 
Des del mateix SIL asseguren que s’està produint un canvi en les cadenes de subministrament tradicionals, a causa de l’augment del dinamisme i la complexitat dels mercats. Per això hi ha haver una àrea expositiva dedicada a desenvolupar el concepte de smart logistics, la logística considerada intel·ligent, i que serveix per aconseguir, mitjançant la integració de les noves tecnologies, flexibilitat, sostenibilitat, eficiència i eficàcia en la productivitat. L’aposta per les noves tecnologies, per tant, esdevé un factor estratègic important en el sector logístic.
‘Software’ per a empreses de transport/ Andsoft, nascuda a 1998, és una firma que fabrica, comercialitza i distribueix un software per empreses de transport i logística. Aquesta eina facilita i permet tenir controlada «la facturació, les comandes, la planificació, la rentabilitat i tota la informació que necessita una empresa actualment», segons apunta Berteil. 
L’executiu d’Andsoft es mostra satisfet perquè, un any més, la presència al saló va ser profitosa: «En tres dies vam poder aconseguir contactes que, al cap d’uns mesos, poden esdevenir clients». Hi ha hagut casos que «un cop contactats amb ells al saló, un mes, dos mesos o un any després ens han trucat per comprar el nostre producte», assegura el CEO d’Andsoft. 
La propera edició, la 18a del Saló de la Logística i la Manutenció, que està prevista del 7 al 9 de juny del pròxim 2016 a Barcelona, ja està marcada en el calendari per aquesta empresa andorrana.
PUBLICITAT
PUBLICITAT