PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Martinenc, rival en la primera jornada en el retorn a Primera Catalana

El partit s’haurà d’ajornar pels compromisos que té la selecció contra Israel i Bòsnia Hercegovina

Per JOAN JOSEP BLASCO

Sebas, en el partit de la temporada passada contra L'Albi.
Sebas, en el partit de la temporada passada contra L'Albi. | J.J.B.
La Federació Catalana de Futbol donava a conèixer ahir els calendaris de la Primera Catalana. L’FC Andorra retorna a la categoria i en la jornada inaugural el rival és un vell conegut, l’FC Martinenc, que prové de la Tercera Divisió.
 
Però aquest matx s’haurà de canviar de dates pels compromisos de la selecció. El matx dels tricolors està programat pel 6 de setembre, el mateix dia que el combinat nacional juga amb Bòsnia i Hercegovina al país balcànic. Avançar el partit una setmana és complicat perquè el dia 3 la selecció juga a Israel. L’ajornament permetria debutar la pròxima temporada com a local. També s’ha de veure en quin camp acaben jugant finalment els tricolors. El 13 arriba al Principat l’FC Girona B. El primer desplaçament serà al camp de l’Horta el 20. La primera volta finalitzarà el 17 de gener i la segona començarà una setmana després. El campionat conclourà el 29 de maig. L’FC Andorra rebrà en la darrera jornada a la UE Tona.
 
«És un calendari que fa molt respecte. Tindrem rivals de molta entitat, amb història a la Tercera Divisió. Però és el que volíem, enfrontar-nos amb equips d’aquestes característiques. Ara comencem a adornar-nos del que vam aconseguir la temporada passada», assenyala l’entrenador andorrà, Justo Ruiz, que espera que es concretin els reforços de cara al pròxim curs: «Per continuar en la categoria haurem de fer un esforç gran. A casa sobretot hem de fer-nos forts i que no s’escapin gaires punts».

Amistosos

El club continua treballant en la pretemporada, que arrencarà el 3 d’agost. En el capítol d’amistosos hi ha tres confirmats. El dia 15 jugarà a Ordino contra el CD Almeda, i l’endemà es desplaçarà a Artesa de Segre per enfrontar-se al conjunt local. Hi ha emparaulat un matx amb el Cambrils per jugar-lo a la localitat tarragonina, que encara no té data definitiva. També es treballa per tancar-ne un amb el Lleida Esportiu i amb algun equip del grup 2 de la Primera Catalana.
PUBLICITAT
PUBLICITAT