PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Don Denis està preparat per tornar a fer història

Els dos equips necessiten marcar per superar la primera eliminatòria

Per JOAN JOSEP BLASCO

Andreu Ramos evita que Lee Casciaro remati amb comoditat en el partit d’anada.
Andreu Ramos evita que Lee Casciaro remati amb comoditat en el partit d’anada. | Gibraltar Chronicle
Pel campió d’Andorra i Gibraltar significa molt supera una ronda de la Lliga de Campions. Don Denis FC Santa Coloma i Lincoln Red Imps FC surten amb el mateix objectiu. Després de l’empat a zero de l’anada, en noranta minuts es decideix l’eliminatòria. L’FC Midtjylland espera rival en la segona ronda. El matx es disputa avui a l’Estadi Comunal a les 20.00 hores.
 
Els dos conjunts necessiten marcar. «És un resultat perillós», avisa el tècnic colomenc, Richard Imbernón, que està convençut dels seus i «sabem de la dificultat però també les possibilitats». Espera jugar amb la mateixa seriositat que van mostrar a Gibraltar.«Si fem el mateix partit que vam fer allà tindrem moltes opcions de passar ronda», però en aquesta ocasió «volem tenir més la pilota». El plantejament no tindrà execssives varicions, igual que l’onze inicial, i «si estem ben posicionats al camp serà difícil que ens marquin un gol». L’any passat van ser capaços de superar una ronda i ara tenen una oportunitat que els fa estar «preparats per tornar a fer història». I per aconseguir-ho no vol pensar en el resultat amb el que es va tornar de Gibraltar: «La clau estarà en el cap dels jugadors. Hem de trobar la motivació per ser millors que ells». Imbernón creu que les mides i la gespa natural de l’Estadi Comunal «ens beneficia».
 
L’entrenador andalús del Lincoln Red Imps, Raúl Procopio, considera que aquest serà un matx «molt similar al de l’anada, amb molt respecte. Sabem on són les nostres armes i defectes». Uns i altres es tenen ben estudiats i mentre els gibraltarenys els agrada més el toc, espera que els andorrans siguin més directes. El Don Denis «basarà el seu futbol en una bona solidesa defensiva, però no ens podem equivocar perquè té arguments també en atac». No pensa especular amb el resultat, però sap que «sempre que marquis fora de casa té un plus» pel valor doble dels gols a domicili. Serà «un partit disputat fins al darrer moment».
PUBLICITAT
PUBLICITAT