PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El centre residencial Salita s’obre a l’octubre

Es nomena a Ernest Saiz com a director de les noves instal·lacions

Per EL PERIÒDIC

Obres del centre residencial SARquavitae Salita d’Escaldes-Engordany, ahir.
Obres del centre residencial SARquavitae Salita d’Escaldes-Engordany, ahir. | TONY LARA
SARquavitae ha nomenat a Ernest Sáiz González com a director de Salita –el nou centre residencial per a gent gran d’Escaldes-Engordany–. Es preveu que la nova residència i centre de dia obri iniciï la seva activitat el proper mes d’octubre. 
A més, el nou centre residencial oferirà 147 places residencials i 30 places de centre de dia. L’organització comenta també que la residència disposa de «grans espais oberts i molt lluminosos per garantir una estança còmoda i agradable als residents». 
Destacant també que el nou centre Salita oferirà atenció personalitzada a tots els residents i usuaris, amb «unitats de convivència diferenciades segons el seu tipus de dependència» i amb «unitats especialitzades en mala+lties» com l’Alzheimer, les grans discapacitats, l’atenció al final de la vida o per períodes de convalescència i rehabilitació. 
 
El centre oferirà també servei mèdic d’infermeria, fisioteràpia, teràpies especials, atenció gerontològica especialitzada segons el perfil de la persona, activitats de temps lliure, teràpia ocupacional i menús personalitzats amb dietes específiques. 
 
Ernest Saiz / El director de Salita disposa d’una llarga trajectòria professional en la direcció de serveis sociosanitaris tant a Andorra com en territori espanyol. A més, Saiz va desenvolupar durant més de set anys el càrrec de Director Tècnic del centre sociosanitari del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, i és llicenciat en antropologia social i diplomat en infermeria. A més de tenir un Màster en Administració i Gestió i Gerontologia Social per la Universitat de Barcelona. Compta també amb un Màster en Direcció Gerontològica per EADA, i ertificació IRCA com auditor de qualitat ISO 9001:2008. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT