PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Javi Rodríguez: «Laporta va apostar pel futbol sala i per mi, i ara ho faig per ell»

Serà el màxim responsable de la secció si la candidatura de l’expresident surt guanyadora

Per JOAN JOSEP BLASCO

Javi Rodríguez amb els participants del campus.
Javi Rodríguez amb els participants del campus. | J.J.B.
En el seu dia va ser el millor jugador del món. Javi Rodríguez ho va guanyar tot a nivell de clubs i selecció. I tot el que va aprendre a la pista ho vol desenvolupar ara en una nova etapa als despatxos. Es troba en la candidatura de Joan Laporta a les eleccions de l’FC Barcelona. Si torna a ser el president, es vonverirà en el màxim responsable del futbol sala blaugrana.
 
Se’l pot considerar com el padrí del Campus Carles Riba. Ha estat en totes les edicions de l‘esdeveniment. Ahir va compartir el dia amb els joves participants i la setmana vinent repetirà en el segon torn. Rodríguez es troba en plena cursa electoral. «Laporta va apostar pel futbol sala i per mi, i ara ho faig per ell», afirma, sense dubtar ni un moment en què és «el millor president que pot tenir el Barça», per com va gestionar el club quan era president, i pel que va fer per la secció, donant-li un nou impuls i professionalitzant-la, el que l’ha portat a ser un dels conjunts punters a nivell Mundial.
 
Però el curs passat els blaugranes van punxar. Després d’anys sumant títols i més títols a nivell nacional i internacional, es van quedar en blanc, perdent les finals de la UEFA Futsal Cup i la Copa d’Espanya, i quedant eliminat a les semifinals de la Lliga. «La temporada a nivell esportiu ha estat decepcionant. Un club com el Barça no es pot permetre el luxe d’estar un any sense guanyar cap títol», pel que significa l’entitat, per plantilla i pel pressupost amb que compta. Però no tot són els diners, perquè Rodríguez troba a faltar més futbolistes formats a l’entitat: «S’ha de potenciar la base. No pot ser que quasi cada any tots els equips de categories inferiors siguin campions i que després no veiem a cap d’aquests jugadors en el primer equip. Això vol dir que alguna cosa no s’està fent bé». I també troba a faltar una quota de gent de casa: «L’equip està ple de brasilers i jugadors de fora de Catalunya, quan hi ha jugadors catalans que perfectament poden estar en el primer equip».
 
No s’està quiet i en clau eleccions «estic treballant en el projecte que ens agradaria desenvolupar, mirant quin equip es pot fer i amb quins jugadors comptar». Després de deixar les pistes iniciarà una nova etapa si vencen: «M’agrada tot el que sigui estar vinculat al futbol sala i el Barça. Estic molt il·lusionat».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT