PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sergi Llull: «Gràcies a Colom el Bilbao ha quedat quart»

El base del Madrid, Víctor Claver i Marc Bartra visiten els nens del Nike Camp

Per ALBERT CANES

Sergi Llull i Víctor Claver, ahir en la roda de premsa del Nike Camp Andbank.
Sergi Llull i Víctor Claver, ahir en la roda de premsa del Nike Camp Andbank. | TONY LARA
L’habitual passarel·la d’estrelles mundials que van passant pel Nike Camp Andbank va portar ahir a Marc Bartra, Sergi Llull i Víctor Claver a Andorra. Els tres jugadors van passar el matí a l’Estadi Nacional i al pavelló Joan Alay per jugar una estona amb els nens que formen part del campus. Una de les imatges del matí la va protagonitzar Bartra a la pista de bàsquet, on va fer una esmaixada amb una assistència de Llull, això sí, la va poder fer gràcies a l’impuls de Claver. El jugador de l’FC Barcelona no va voler fer declaracions per a la premsa, i també va evitar que enregistressin les respostes que els donava als nens que li van realitzar preguntes.
 
Sí que van comparèixer públicament el base del Reial Madrid i l’ex jugador dels Portland Trail Blazzers. Les dues estrelles van parlar de diferents temes i van respondre a les preguntes dels nens i de la premsa. «Colom ha d’estar orgullós d’entrar a la llista de preconvocats de la selecció, però la decisió final serà del seleccionador. Ha fet una temporada increïble i gràcies a ell el Bilbao ha acabat quart a la lliga», va comentar Llull, que també va destacar que «a Andorra s’hi viu molt el bàsquet i es mereix tenir un equip que sigui a l’ACB». 
 
El base menorquí va valorar la seva decisió de renovar pel club fins el 2021, deixant enrere la possibilitat d’anar a l’NBA amb els Houston Rockets: «Va ser una decisió molt difícil de fer. Era una oferta molt temptadora, però jo sóc feliç al Madrid. Era el meu somni jugar-hi quan era petit i ara l’estic complint». Llull va afegir que «mai diguis mai» respecte a la possibilitat de l’NBA, però té clar que va signar un contracte «per complir-lo». 
 
Per la seva part, Claver encara no té decidit quin serà el seu futur, després d’haver passat els últims tres mesos al Khimki de Rússia, provenint d’un any dolent a l’NBA. «No sé què faré. He acabat el contracte amb l’equip i ara estic mirant quines ofertes m’arriben. La meva preferència és quedar-me a Europa i jugar a un equip d’Eurolliga. Tant de bo sigui un equip d’Espanya», va afirmar l’aler valencià.
PUBLICITAT
PUBLICITAT