PUBLICITAT

Andorra la Vella

Roura la hi retorna a Bilic

El tècnic del Lusitans no es presenta a la roda de premsa prèvia del partit de tornada contra el West Ham

Per Iván Moure

Roura, amb un rostre seriós al final del partit d’anada d’aquesta primera ronda prèvia a Upton Park, on el Lusitans va perdre per 3-0.
Roura, amb un rostre seriós al final del partit d’anada d’aquesta primera ronda prèvia a Upton Park, on el Lusitans va perdre per 3-0. | BPI / JAMES MARSH
Xavi Roura va dir en la roda de premsa del postpartit d’anada a Upton Park que l’absència del seu homòleg Slaven Bilic a la banqueta local era «una falta de respecte cap al Lusitans», vist que l’entrenador croat havia delegat el seu seient a Terry Westley, el segon.
 
Ahir, en la roda de premsa prèvia al partit de tornada que es disputa avui (19.30 hores, Estadi Comunal) el que no es va presentar va ser Roura, i sense avís previ. Va haver de ser el secretari general del club, Diogo Festa, el que va haver de donar la cara davant els mitjans de comunicació: «No sabem què ha passat amb el nostre preparador, però sí us puc dir que no té res a veure amb el que va fer Bilic la setmana passada i que vindrà a l’entrenament oficial [a les 20.30 hores] i demà estarà a la banqueta», va justificar. La sanció de la UEFA, doncs, està garantida si no hi ha una justificació.
 
Sigui com sigui, Roura la hi ha tornat a Bilic, que curiosament, de nou va cedir la cadira en la roda de premsa prèvia a Westley però que avui sí serà a la banqueta. De fet, mentre el seu ajudant compareixia ahir, ell estava al soterrani de l’edifici de serveis del Comunal. 
 
El segon tècnic, també va repetir les paraules de Festa en una situació realment còmica amb tanta absència: «No té res a veure amb els comentaris de Roura. Bilic no ha actuat en conseqüència, tot i que va respondre al tècnic tricolor amb un «tinc un enorme respecte pel Lusitans». Va tornar al camp d’entrenament del primer equip a Cork i ara vol veure els jugadors en aquest partit, que és una oportunitat per a molts d’ells, abans de prendre decisions importants», va assenyalar Westley, qui també va tancar la polèmica per no poder jugar a l’Estadi Nacional amb un: «Preferim aquest camp, que és de gespa natural».
 
BAIXINHO, ENTRE ELS 18 CONVOCATS 

Pocs canvis hi hauran per part del Lusitans de cara al partit d’avui. «Esperem el mateix guió que a l’anada així que aquí jugarem de manera similar, tot i que hem treballat perquè no tornin a succeir les errades que vam cometre a Upton Park». Ricky torna a ser baixa per motius laborals i Baixinho, sancionat per al partit d’anada, entra en la llista de 18 convocats per Pires. La resta, tot igual, inclós l’onze inicial, que preveu com a molt un parell de canvis entre els quals hi haurà Edu Moya per Luigi.
 
WESTLEY FA PÚBLIC L’ONZE INICIAL

Per part del West Ham tampoc s’esperen gaires sorpreses respecte a l’anada. Amb un 3-0 favorable del partit d’anada i la classificació per a la segona ronda de l’Europa League més que encarrilada, Westley no va dubtar a fer públic de nou l’equip titular, en el qual es confirma l’absència de Zàrate, que deixarà el seu lloc en la punta d’atac a Lee, i el central de 19 anys Cullen, que ocuparà el lloc d’Oxford.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT