PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Sant Julià Restaurant Tic Tapa espera un Randers «al 200%» malgrat el 0-1 de l’anada

Cañete ho té clar: «Jugarem igual que al Comunal: amb respecte i sense complexos»

Per Iván Moure

Alguns jugadors del Sant Julià, ahir durant el passeig matinal a Randers.
Alguns jugadors del Sant Julià, ahir durant el passeig matinal a Randers. | Twitter
La UE Sant Julià Restaurant Tic Tapa ho té realment difícil per aixecar el 0-1 encaixat al Comunal de cara al partit de tornada, aquesta vegada al camp del Randers (19.05 hores), l’AutoC Park, amb capacitat per a 12.000 espectadors. El que és curiós és que a la localitat danesa sembla que no s’ha donat per bo el resultat obtingut pel seu equip a Andorra, els mitjans parlen de que no classificar-se seria «un fracàs total» i els patrocinadors han fet saber al club el seu descontent amb la imatge que es va donar fa ara una setmana a l’Estadi Comunal.
 
D’aquí que Raúl Cañete va alertar ahir: «Sortiran enfurismats, al 200%». Però també va deixar clar quina serà la consigna a seguir: «Jugarem igual que a casa: amb respecte perquè davant tenim un equip molt superior, però sense complexos».
 
Ja es va veure a l’anada que el campió de la Copa Constitució va tenir les seves ocasions, inclosa una de Gándara al descompte que va salvar el porter del Randers en un mà a mà. «Si aguantem la seva empenta inicial i comencen a aparèixer els nervis en ells ho aprofitarem. És un 0-1 i qualsevol mínima errada que cometin pot fer que tot se’ls compliqui. I nosaltres, a sortir concentrats i ben posicionats», va assegurar Cañete.
 
Per a aquest partit s’espera que estigui l’estrella del Randers Ishak, absent la setmana passada perquè estava convocat amb la sub-21 amb Dinamarca, amb la qual va ba de proclamar-se campiona d’Europa. Amb tot, Cañete sortirà amb el mateix onze o amb Gàndara d’inici en detriment del tocat Fabio.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT