PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Fierro és reelegit president del Consell Comarcal

El president proposa la incorporació de nous serveis d’atenció a les persones

Per EL PERIÒDIC

Nous consellers del Consell Comarcal de la Seu d’Urgell.
Nous consellers del Consell Comarcal de la Seu d’Urgell. | RÀDIOSEU
El nou Consell Comarcal de l’Alt Urgell s’ha constituït aquest dimecres al vespre a la Seu d’Urgell com a resultat de les eleccions municipals del passat 24 de maig. El plenari estarà format els pròxims quatre anys per 11 consellers de Convergència i Unió, 5 d’Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal i 3 de la Candidatura de Progrés. A més,  el membre de CiU, Jesús Fierro i Rugall, ha estat reelegit president de l’ens amb 15 vots a favor i 2 en blanc, de Progrés. 
 
En la seva intervenció, Fierro va posar de manifest que el repte d’aquest mandat «és que la ciutadania de la comarca es reconegui i se senti protagonista en la tasca que realitza el Consell a favor dels ciutadans, dels seus municipis i del seu país». I entre les prioritats per als pròxims quatre anys, Fierro va posar especial èmfasi en la promoció económica, la gestió conjunta de la recollida i el tractament dels residus sòlids urbans, la implementació de polítiques forestals i de gestió dels boscos públics, l’ampliació de la prestació de serveis als municipis, el manteniment i la millora de les xarxes de camins, i la incorporació de nous serveis d’atenció a les persones.
 
D’altra banda, la cooperació entre els ajuntaments de la comarca serà també un «punt d’atenció preferent i permanent». En aquest sentit, el president del Consell va voler recordar que «som una comarca amb una forta tradició cooperativista en l’àmbit privat i ara cal fer el salt definitiu a la cooperació en l’àmbit públic perquè amb aquesta col·laboració entre ens públics hi guanya la ciutadania». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT