PUBLICITAT

Andorra la Vella

Purple Snake, rock dur dels anys 60 i 70 al Dijousderock

El cicle continuarà amb les actuacions de 4 Flags i 3/4 de 15

Per El Periòdic

Concert de Purple Snake, ahir a la plaça del Poble.
Concert de Purple Snake, ahir a la plaça del Poble. | Tony Lara
El rock dur i progressiu de Purple Snake va ressonar ahir al vespre a la plaça del Poble en una nova jornada dels Dijousderock. El grup versiona temes de bandes com Deep Purple, Rainbow, Camel, Led Zeppelin i Rory Gallagher, entre d’altres. Purple Snake interpreta versions de clàssics del rock dels anys 60 i 70, però amb el seu segell personal. Els membres actuals de la banda rockera són Edu Cabrera (guitarra), Jordi de Miguel (veu i guitarra), Lluís Carles Barreiro (baix) i Emilio de la Peña (bateria).
 
Tots els membres de Purple Snake han format o formen part de diversos grups musicals del país, de diferents estils que van des del pop i el blues fins al heavy, però amb una passió comuna: la música i el rock&roll.
 
El cicle Dijousderock suposa una oportunitat per a les bandes del país per donar-se a conèixer. Des de l’any 2000 s’han programat 66 concerts de grups andorrans, el que s’ha traduït en un total de 99 actuacions. La setmana que ve hi actuarà el grup 4 Flags i el cicle d’enguany el clourà 3/4 de 15. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT