PUBLICITAT

Andorra la Vella

Josep Maria Bartomeu treu pit en la seva visita als socis blaugrana d’Andorra

El candidat a la presidència del club centra el seu discurs en l’Espai Barça i l’Àrea Social

Per ALBERT CANES

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner, ahir a l’Art Hotel d’Andorra.
Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner, ahir a l’Art Hotel d’Andorra. | #GASS
Josep Maria Bartomeu es va deixar caure per Andorra en el primer dia oficial de campanya a la presidència de l’FC Barcelona. Amb vint minuts de retard, va rebre més d’una cinquantena de socis blaugrana per explicar el seu programa per a ser escollit com a president en les eleccions que se celebraran el 18 de juliol. 
El candidat va centrar el seu discurs en l’Espai Barça, amb la remodelació del Camp Nou i del Palau Blaugrana, i l’àrea social i econòmica del club. Pel que fa al primer aspecte, Bartomeu va fer broma amb el tema del Palau: «Necessitem una millora per quan vingui l’Andorra eh, Xavi», referint-se a Mujal, vicepresident del club tricolor, que es trobava en la primera fila. 
 
Les tres grans accions que va anunciar Jordi Cardoner, que acompanyava ahir a Bartomeu, a nivell social són no pujar el preu de la quota de soci, crear un pàrquing gegant per a bicicletes -«Algú potser s’anima a venir des d’Andorra», va fer broma Cardoner- i que en la llista d’espera per a socis que demanen seient no hagin de pagar el fons perdut. 
 
Bartomeu va tractar el tema de la Masia també, de la qual pensa que «és l’eix en què se centra el club» i va anunciar que en una roda de premsa que es durà a terme la setmana vinent, Luis Enrique explicarà que dos jugadors del filial pujaran al primer equip de manera definitiva. També va donar per fet que Allen Halilovic jugarà en un altre equip durant la següent temporada per seguir la seva formació en l’elit ja que el seu nivell és superior al de la Segona Divisió B espanyola. 
 
Evidentment, i com deu fer en totes les conferències que dóna durant la campanya, no va evitar el tema del cas Neymar: «No ens preocupa gens ni mica. No hem fet res dolent i crec que això anirà caient pel seu propi pes». Sí que els «preocupa», segons va afirmar el candidat a la presidència del Barça, la relació amb la FIFA: «Hem d’acceptar que no vam actuar bé durant els anys 2001 i 2013, però penso que la sanció és desmesurada i molt dura». 
Bartomeu es va posar l’objectiu d’arribar a l’any 2021 amb 1.000 milions d’euros en benefici.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT