PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La obres de la piscina no permeten fer el Triatló Popular del Serradells

Les labors trigaran més del previst, però el centre farà altres proves per suplir-la

Per A. CANES

Imatge d’arxiu de el Triatló Popular d’Andorra, l’any 2010.
Imatge d’arxiu de el Triatló Popular d’Andorra, l’any 2010. | TONY LARA
Les obres que estan realitzant a la piscina interior del Centre Esportiu dels Serradells no permetran que aquest any es pugui dur a terme la Triatló Popular d’Andorra, que el club del centre organitza. En un principi, entre el setembre i l’octubre havien d’estar enllestits els treballs de millora, però un cop iniciades les obres es va veure que la feina a realitzar és més complexa del que s’havia plantejat en un principi. La part més afectada és el sostre del recinte, mentre que els treballs a la bassa avança com està previst. 
 
Aquest any s’havia de disputar la 14a edició de la Triatló Popular d’Andorra, que se sol dividir en la part de la piscina dels Serradells, la de bicicleta fins la Margineda i la cursa pel rec de l’Obac. La disputa de la prova multidisciplinar és habitual en l’últim cap de setmana de setembre, i vista la impossibilitat de realitzar-lo, el centre esportiu buscarà altres esdeveniment per substituir-la. 
 
De moment tenen assegurada la realització de la Duatló Ordino Casamanya, que un any més pujarà pel Coll d’Ordino en bicicleta i després faran la part a peu fins el pic del Casamanya. Serà el 12 de setembre i com és ha passat en els darrers anys també comptarà amb la prova per a infants al centre de la parròquia d’Ordino. 
 
L’altra cursa en la qual estan treballant des del Serradells és la Dutaló d’Engolasters, que comptarà amb la part de córrer primer, després un tram de BTT i finalitzarà de nou amb una cursa a peu. La data que s’està estudiant és el 26 de setembre i també tindrà una cursa per a què els infants puguin participar-hi. 
Eloi Garcia, president del Club Triatló Serradells, lamenta que no es pugui dur a terme la prova aquest any: «És una llàstima, sobretot també pels patrocinadors que aposten per la triatló».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT