El conjunt dirigit per Raúl Cañete cau a Randers, tot i plantar cara al rival

Per JOAN JOSEP BLASCO

La rematada d’Amini va significar el primer gol del conjunt danès.
La rematada d’Amini va significar el primer gol del conjunt danès. | Berlingske
Les opcions són sempre les que són per a un equip andorrà en una competició europea, però Raúl Cañete ha posat al cap dels seus jugadors que han de lluitar a mort sense importar el nom del rival. Així ho va fer durant gran part del partit, en el qual el talent del Randers FC es va acabar imposant per treure el resultat de 3-0.

Però el resultat està lluny del que es va veure en el camp en alguns trams del partit. El Sant Julià Restaurant Tic Tapa va tenir el conjunt danès controlat i no deixaven que s’apropessin més del compte a l’àrea de Jesús Coca. Tot i això, al minut 10 del matx, l’àrbitre va xiular un penal clar a favor del Randers després que Miguel Ruiz enderroqués un davanter danès. Ishak va ser l’encarregat de xutar la pena màxima, però Coca va endevinar a la perfecció les intensions del davanter del Randers i va aturar la pilota, evitant el 1-0 quan no havia transcorregut ni un quart d’hora de partit.

Tot i això, el talent de l’equip de Dinamarca es va imposar en el 42 de la primera part, quan després d’una jugada ràpida, Amini va engaltar la pilota a l’escaire marcant un golàs.

El conjunt lauredià no es va enfonsar al descans i va tenir l’empat en el primer minut del segon temps: Arturo Gándara es va quedar sol davant del porter en un u contra u i Johnsson va tornar a desviar la pilota, tal i com havia fet en el darrer minut del partit d’anada. Els de Cañete van seguir pressionant el rival, però no van poder fer res per evitar el gol de Babayan de falta directa.

Les opcions per al Lusitans es van veure molt reduïdes ja que aquesta segona diana els obligava a marcar tres gols en vint minuts per passar l’eliminatòria. Quan els jugadors ja estaven pensant en el final del partit, Ishak va posar el 3-0 definitiu, que va deixar el resultat total de l’eliminatòria en 4-0.

«Ha estat un resultat totalment injust. Hem tingut el partit controlat. Amb el primer gol no podíem fer res, però no hem abaixat el pistó i hem donat guerra. Estic molt satisfet de la feina del meu equip. El rival ens ha felicitat perquè els hi hem posat les coses complicades. És un orgull que un equip professional reconegui el teu treball», va comentar Cañete al finalitzar el partit.