PUBLICITAT

Canillo beneeix uns 125 vehicles per Sant Cristòfol

Durant l'acte, Mossèn Ramon Rossell recorda a Martí Salvans

El mossèn beneeix un cotxe
El mossèn beneeix un cotxe | ANA/M.B
Seguint fidelment la tradició de cada 10 de juliol, amb la celebració de Sant Cristòfol, mossèn Ramon Rossell de Canillo va beneir a tots els vehicles que van anar passant per la plaça Carlemany, davant del Comú. Enguany, uns 125 cotxes de particulars , vehicles d’empreses o fins i tot del mateix comú van rebre la benedicció per part de mossèn Ramon i un clauer de Sant Cristòfol, patró dels conductors, a canvi de la voluntat, que es destinarà a la casa de colònies d’Aina. 
El mossèn va aprofitar la jornada per conscienciar els conductors de la importància de ser prudent al volant i conduir sense distracció. També va remarcar que la diada de Sant Cristòfol és molt significativa perquè, «agafar cada dia el volant és molta responsabilitat» i va afegir que «és un compromís per tothom saber com Sant Cristòfol ens dóna la mà per poder arribar a bon port».
Durant l’acte tradicional, mossèn Ramon va recordar la figura de Martí Salvans i va afirmar que era un «gran defensor de les tradicions a partir de les quals va modernitzar el país».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT