PUBLICITAT

Andorra La Vella

498 infants acudeixen a les activitats d’estiu 2015

Andorra la Vella ofereix 20 jornades esportives i socials per als joves

Per EL PERIÒDIC

Joves i infants durant la primera quinzena de ‘Viu l’estiu 2015’.
Joves i infants durant la primera quinzena de ‘Viu l’estiu 2015’. | COMÚ ANDORRA LA VELLA
Ja fa més de 10 dies que es van iniciar les activitats d’estiu per a infants i joves d’Andorra la Vella, i sota el títol de ‘Viu l’estiu 2015’ els departaments d’Esports i de Social del Comú de la Parròquia han estat els encarregats d’organitzar les jornades, que fins ara, ja han aplegat un total de 498 participants. 
 
Doncs segons informa el comú de la parròquia, durant aquest principi de juliol, les activitats esportives d’estiu han arribat a acollir 247 infants i joves d’Andorra la Vella a les Escoles Esportives, als Matins Esportius i a les pràctiques de Vòlei Platja que formen part del programa.
 
D’altra banda, les activitats més lúdiques i de lleure d’aquest estiu 2015, organitzades pel Departament de Social al Casal d’Infants El Llamp d’Andorra la Vella i la Ludoteca de Santa Coloma, han aconseguit reunir un total de 251 infants durant les dos primeres setmanes de juliol, gràcies a les animacions i propostes didàctiques que fins ara s’han ofert.
 
Viu l’estiu 2015 / El programa inclou un total de 20 activitats per a infants i joves de 3 a 17 anys d’edat. La majoria dels esdeveniments, són organitzades conjuntament pels departaments d’Esports i de Social. Però també hi ha un conjunt d’activitats organitzades per entitats esportives de la Parròquia i el Comú d’Andorra la Vella, que n’és un col·laborador més. Tot i que el programava ja va començar el 29 de juny, les jornades continuaran fins al 4 de setembre, quan es farà la darrera activitat. 
 
A més, segons informa el Comú d’Andorra la Vella, el Departament d’Esports disposarà de 20 monitors setmanalment per atendre els infants de les activitats esportives comunals i aquestes 20 places, al llarg de l’estiu, es cobriran amb la contractació de 55 persones. De la mateixa manera, el Departament de Social, disposa de 38 monitors setmanalment per atendre els infants de les activitats comunals que organitza. 
 
Així doncs, durant els dos mesos en que s’impartiran les activitats, hi haurà treballat un total de 54 monitors, dels quals 39 es cobriran amb la contractació de personal eventual. Fet que implica la contractació d’unes 99 persones al llarg de tot l’estiu 2015. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT