PUBLICITAT

Encamp

Més de 100 vehicles a la setena trobada Volkswagen

Els escarabats i un Golf Sèrie 2 acaparen les mirades dels espectadors

Per EL PERIÒDIC

Cotxe exposat a la setena trobada d’estiu del Club VW d’Andorra.
Cotxe exposat a la setena trobada d’estiu del Club VW d’Andorra. | ANA / J. D.
La setena trobada d’estiu organitzada pel Club VW Andorra i amb la col·laboració del Comú d’Encamp, es va celebrar durant el dia d’ahir, on uns 120 vehicle Volkswagen vinguts d’Andorra, Espanya i França, van arribar al Prat Gran d’Encamp per estacionar-se durant unes hores i permetre que els ciutadans i aficionats poguessin gaudir de l’exposició. 
 
Però segons el membre del Club VW Andorra i organitzador de l’esdeveniment, Adrià Gutiérrez, els vehicles que més atreien l’atenció van ser els escarabats. Tot i que també va captivar les mirades dels espectadors un Golf sèrie 2 en la seva versió G60 Rallye, que va portar un dels participants francesos. Gutiérrez va confirmar que també hi van haver visitants de Saragossa, Pamplona i Catalunya, i que entre els vehicles històrics exposats, tampoc van faltar «les famoses autocaravanes California». Tot i que els vehicles més antics de la concentració, segons Gutiérrez, «es remunten a principis dels anys setanta».
 
A més, a banda de ser un aparador per a aquestes màquines d’enginyeria, la trobada també serveix per «aprofundir els lligams de germanor entre els propietaris i apassionats dels cotxes de la marca alemanya» va aclarir Gutiérrez. Qui també va confirmar que cada any, el club –que té deu membres– organitza una trobada a l’hivern i una altra a l’estiu amb àpats en comú, activitats i rutes per Andorra.
 
Doncs durant la tarda d’ahir, també es va fer una ruta que va portar als participants pel túnel dels Dos Valires fins a les Valls del Nord, baixant cap a Andorra la Vella, on van passar per l’avinguda Meritxell i la plaça Guillemó. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT