PUBLICITAT

Pallars Jussà

‘Festipallars’ finalitza amb l’exposició de vuit bandes

El festival recull estils musicals com el ‘blues’ o el ‘grunge’ en 10 hores

Per EL PERIÒDIC

El grup FAM, durant la seva actuació en la 8a edició de ‘Festipallars’.
El grup FAM, durant la seva actuació en la 8a edició de ‘Festipallars’. | CONSELL COMARCAL PALLARS JUSSÀ
La vuitena edició del ‘Festipallars’, que es va celebrar divendres a la Pobla de Segur, va finalitzar amb la participació de vuit grups d’arreu de la comarca d’estils que van des del grunge fins el blues passant pel metall, el rock català o la música celta entre altres. D’aquesta manera, l’esdeveniment va mostrar la diversitat d’estils i la qualitat dels músics pallaresos. 
 
Doncs el ‘Festipallars’ ha superat la darrera edició consolidant-se com una aposta per donar suport als músics locals i comarcals i alhora promoure la participació i l’intercanvi entre els joves de la comarca. 
El festival va arrencar a les 20 hores del vespre amb l’actuació de Mari Martí Trio i Colladegats. Per seguir durant la segona sessió a partir de mitjanit i anar desgranant gran diversitat d’estils amb la participació de Randal, Drunken Celts, TrastoCATS, Sacabat, FAM i Winter Shades, que va posar punt i final a aquest espectacle de 10 hores de música pallaresa.
 
Festipallars / L’esdeveniment, nascut ara fa 8 anys, té com a principal objectiu donar suport als músics locals i impulsar conjuntament des de les àrees de joventut dels ajuntaments de Tremp, la Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Senterada i Talarn, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Direcció General de Joventut. 
 
Alhora que compta amb la col·laboració de les entitats musicals i juvenils de la comarca. Des de la seva creació, el ‘Festipallars’ ha anat itinerant per diferents municipis de la comarca i pretén anar integrant al projecte altres poblacions perquè s’impliquin en la promoció de la música i els músics autòctons. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT