PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ramon Pujol i Albert Cabanes s’imposen en protos a Beixalís

David Choy i Roger Troguet van vèncer en la categoria preparats, una categoria que es mostra molt ajustada

Per JOAN JOSEP BLASCO

Choy-Troguet, durant la prova.
Choy-Troguet, durant la prova. | Fotoesport
La Copa TT 2015 Xtrem va tenir el punt de sortida de la temporada a l’abocador de Beixalís. En total van competir-hi una dotzena d’equips en les dues categories que entraven en competició. En protos es van adjudicar la prova Ramon Pujol i Albert Cabanes, mentre que en preparats els guanyadors eren David Choy i Roger Troguet.
 
La cita massanenca va tenir quatre equips participants en protos i vuit en preparats. Els més nombrosos van ser els vinguts d’Espanya, amb 7, seguits pels andorrans amb quatre i de França amb un representant. El recorregut constava de 7 zones, algunes dividides per trams al ser llargues, que permetien puntuar parcialment en cas de no finalitzar-les. Pujol-Cabanes van complir amb les expectatives i es van imposar amb superioritat respecte a la resta. Només van ser superats en una de les zones, la cinc, i per una mínima diferència per Jordi Betriu i Marc Bayona. Va vèncer amb 5.937 punts. La segona plaça la van ocupar Regis Fillous i Eddy Soufflet (10.921). Bretiu i Bayona va ser tercers amb 11.544 després de patir problemes mecànics en les dues darreres zones que els quedaven per completar. En preparats la classificació va estar molt més ajustada. Choy i Troguet guanyaven amb 9.465. Els van acompanyar al podi Facundo Redondo i Emets Bonet (10.215) i Joan Choy i Gerard Bargalló (11.796).
 
Toti Sasplugas, secretari general de l’Automòbil club d’Andorra, assenyalava que «després de comprovar que la competició segueix tenint l’acceptació dels pilots andorrans i d’equips dels nostres països veïns, no hi ha dubte que hem recuperat amb les millors sensacions la Copa TT. A l’abocador de Beixalís la lluita ha estat molt dura per a les mecàniques ja que el terreny estava molt sec i a més en la part inicial de la prova va fer molta calor». També va confirmar el canvi de calendari que es produeix en el campionat. La pròxima cita serà a Arinsal el 23 d’agost i la tercera el 20 de setembre a Sant Julià de Lòria.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT