PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut per atemptar contra la llibertat sexual d’una menor

Tres persones acusades per delictes contra la integritat física

Per EL PERIÒDIC

El Cos de la Policia ha detingut un total d’onze persones durant la setmana del 6 al 12 de juliol. Entre els acusats, es troba un resident portuguès de 46 anys per un presumpte delicte contra la llibertat sexual, en què la víctima era una menor. La detenció es va produir el passat 9 de juliol a les 10:15 hores del matí. 
 
D’altra banda, el 6 de juliol es van detenir un pare i un fill per un presumpte delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Els fets van passar a Andorra la Vella prop de les 12 de la nit, i els detinguts són un resident portuguès de 51 anys i el seu fill andorrà de 21 anys. Altres tres detinguts han estat acusats de delictes contra la integritat física, contra la funció pública, contra l’honor i contra la llibertat.
 
A més, la Policia va procedir a la detenció de quatre persones durant la setmana passada per conducció amb una taxa d’alcohol superior a la permesa.
 
Pel que fa als accidents, ahir es va produir un atropellament a la Baixada del Molí, davant del Poliesportiu d’Andorra. On una dona de 68 anys va resultar ferida i va haver de ser traslladada a l’Hospital General de Catalunya. Dues hores després, va tenir lloc un altre accident en el que solament es va veure implicat un vehicle. El seu conductor –un andorrà de 23 anys– va resultar ferit. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT