PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La negociació entre l’AREB i els treballadors es tancarà el dia 31

Hi haurà dues reunions per setmana i la intenció és arribar «a màxims»

Per R. M. S.

L'advocat Manuel Pujadas, en la porta de BPA.
L'advocat Manuel Pujadas, en la porta de BPA. | ANA
Ahir es van reunir l’advocat dels representants del treballadors, Manuel Pujadas, i dos representants de l’AREB amb els seus advocats, per tal de marcar les línies a seguir en el procés de negociació de les condicions dels empleats i, sobretot, la quantitat d’ells que continuaran tenint feina. La comissió paritària va establir el 31 de juliol com a data màxima per arribar a un acord.
 
Abans d’aquesta data, les dues parts es reuniran dues vegades per setmana –la següent cita és demà a les 11.30h al col·legi d’advocats, i després el pròxim dilluns–, i s’analitzarà la situació i s’anirà prenent mesures al respecte. Amb tot, ahir es va anunciar que no es donaran «informacions que no siguin ja consolidades», segons va afirmar ahir Pujadas.
 
Això sí, la intenció «de les dues parts és «resoldre amb la tendència màxima d’ocupació possible», segons l’advocat dels treballadors, que aspira a mantenir en el seu lloc de treball el major nombre de treballadors. 
 
Betbesé deixarà de ser administrador a finals de mes / David Betbesé, administrador de BPA, deixarà el càrrec el 31 de juliol, segons informava ahir la Cadena SER. L’economista va ser designat el 27 d’abril pels següents tres mesos, i el 8 de juliol l’AREB va nomenar que Fernando Vázquez Lapuerta com a administrador solidari, el que fa que, segons les mateixes informacions, passés a ser també administrador solidari. La no renovació del càrrec, però, no implicarà la sortida de Betbesé.
 
Així mateix, ahir va tenir lloc la compareixença de Carles Fiñana, cap de la UIFAND, davant de la Comissió especial del Consell, a porta tancada. Pere López, del grup mixt, ho va catalogar de poc aclaridora. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT