PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Josep Palau vol fomentar la proximitat amb el territori

El nou responsable d’Interior al Pirineu operarà a la capital urgellenca i Tremp

Per EL PERIÒDIC

Presentació de Josep Palau com a nou responsable d'Interior al Pirineu
Presentació de Josep Palau com a nou responsable d'Interior al Pirineu | ACN / Marta Lluvich
El delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, va presentar dimecres el nou responsable d’Interior al Pirineu, Josep Palau. Alins va indicar que amb aquest nomenament «es vol guanyar en proximitat ciutadana per donar resposta a les diferents realitats d’aquesta zona respecte a altres indrets del país».
 
Fins ocupar aquest nou càrrec,Palau estava desenvolupava el lloc de cap de Servei d’Administració de la regió Policial Pirineu Occidental, feina que segons Alins, «l’avala per desenvolupar aquest nou càrrec». A més, Palau ha explicat que la realitat geogràfica del Pirineu és «complicada» i serà ell el que es mourà per apropar-se al ciutadà i les institucions. Tot i que el seu lloc serà a la Seu d’Urgell, doncs haurà de desenvolupar les tasques des d’allà, tot i que també ha comunicat que es desplaçarà de manera periòdica a Tremp per «resoldre problemes».
 
D’altra banda, Palau ha estat escollit per substituir l’actual responsable d’Interior a Lleida, Anna Miranda (UDC), que va deixar el càrrec per raons polítiques arran del trencament de CiU i de la dimissió de l’exconseller Ramon Espadaler. L’alcaldessa del Palau d’Anglesola (Pla d’Urgell), Montserrat Messeguer, ocuparà aquest càrrec a la Plana, que ella mateixa ha qualificat com un «repte» en una situació política «excepcional». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT