PUBLICITAT

LA MASSANA

Vessament de sabó controlat al riu la Valira a la Massana

Per EL PERIÒDIC

Imatge d'arxiu d'un vessament al riu la Valira, l'any 2011.
Imatge d'arxiu d'un vessament al riu la Valira, l'any 2011. | TONY LARA
El riu la Valira del Nord va patir ahir un vessament de sabó a la Massana, a l’alçada de les naus Grillaire. El cos d’inspecció de Medi Ambient i Sostenibilitat va aturar l’abocament ràpidament i no es van haver de lamentar greus danys mediambientals., encara que es manté l’alerta.

El Cos de Bombers va rebre l’avís d’un ciutadà que havia observat el vessament cap a les dues de la tarda. Immediatament es va activar el protocol i l’inspector de Medi Ambient va detectar l’origen de la fuita, de manera que es van prendre les mesures per contenir el vessament. Els agents de circulació del Comú de la Massana i efectius del Cos de Bombers van col·laborar en la tasca de detecció i de recuperació del sabó que encara no havia arribat al riu.

Tot i que la quantitat de sabó abocada al riu, a través d’una reixa de pluvials, no va ser significativa, es va poder observar l’escuma des de l’indret del vessament fins al riu Gran Valira a Escaldes-Engordany i a Andorra la Vella, ja que es tractava de sabó d’alta concentració.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT