PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Masip diu que Bartomeu «menteix en tot el que diu»

L’excapità del ‘Dream Team’ es troba en la candidatura de Joan Laporta

Per JOAN JOSEP BLASCO

Masip instrueix els joves en una edició anterior del campus.
Masip instrueix els joves en una edició anterior del campus. | Tony Lara
S’acosten les eleccions a la presidència de l’FC Barcelona. Avui és jornada de reflexió, i en la darrera jornada de la campanya els candidats van gastar els seus últims cartutxos per convèncer als socis culers. Des d’Andorra també es pren partida i Enric Masip, que dóna suport a Joan Laporta, va mostrar les excel·lències de l’experisident i va criticar la gestió de qui fins ara ocupava el càrrec, Josep Maria Bartomeu.
 
Qui va ser el capità del Dream Team del Barça d’handbol fa campanya activa, ja que no va sortir bé del club amb els actuals dirigents. Si guanya Laporta serà adjunt a la presidència. La seva és una «candidatura il·lusionant», assegura Masip, que no dubta en afirmar que el programa de Bartumeu al llarg del procés electoral «només s’ha basat en l’èxit del triplet i el trident». I considera que els títols van arribar perquè després de la derrota a Anoeta contra la Reial Societat es va produir un «pacte entre jugadors» per sortir del moment crític en què estava immers l’equip.
 
Considera que si no haguessin guanyat la Lliga de Campions, la Lliga i la Copa del Rei, «no s’haguessin ni pogut presentar», per la delicada situació en la que es trobava l’entitat al mes de gener. Posa ènfasi que Bartomeu «està imputat per vàries causes» pel cas del fitxatge de Neymar: «Diu que ha costat 57 milions i ja anem per cent. Li està dient a la gent que és tonta». No el considera una persona sincera i «menteix en tot el que diu», i li sorprèn que vulgui seguir en la presidència de l’FC Barcelona: «Em quedo parat que no passi res».
 
Després de realitzar-se l’únic debat on hi eren presents els quatre presidenciables blaugranes, l’enquesta sobre la intenció de vot realitzada per la candidatura de Laporta els posa tres punts per sobre de Bartomeu. És el primer cop que passa i la resposta està en què «hi havia massa indecisos» i aquests s’han començat a decantar cap el seu favor. La lluita és aferrissada i «la campanya ha estat dura, però bona per transmetre a la gent el que penses». Algunes de les bases del projecte es basen en la «Masia, Abidal i el model Johan Cruyff», que són referents blaugranes: «Quan es presenten aquests noms a darrera hi ha història». En canvi es queixa que des de la candidatura de Bartomeu «no han dit qui serà el secretari tècnic».
 
campus

El període de campanya l’ha compartit diàriament amb la 17a edició del Campus Enric Masip, que es realitza a Escaldes-Engordany i que diumenge viu la seva última jornada. Com a novetat enguany es desenvolupa per primer cop en dos torns, el que ha portat a una participació de rècord, amb 221 joves. «Oferim un campus de molta qualitat», afirma Masip. L’any vinent repetiran el format.
PUBLICITAT
PUBLICITAT