PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cristina Llovera marca un nou rècord nacional en els 100m

L'andorrana situa la marca en 12,19 segons

Per #GASS

Llovera, amb la bandera andorrana a la inauguració.
Llovera, amb la bandera andorrana a la inauguració. | #GASS
Cristina Llovera es va superar ahir a Eskilstuna, Suècia, marcant un nou rècord d’Andorra absolut, sub 20 i sub 23 dels 100 metres llisos en els Campionats d’Europa júnior. L’andorrana, que va marcar ser abanderada del país juntament amb Pol Moya, amb qui ha viatjat al país nòrdic, va establir la nova marca en 12,19 segons, superant per 0,06 l’anterior rècord, el qual també estava en les seves mans. Llovera va completar així una espectacular cursa que en paraules del tècnic, Abraham Férriz «té molt de mèrit pel tipus de competició en la qual ho ha fet».
 
Després d’uns quants mesos de preparació, l’atleta del Principat va assolir el seu millor moment de forma en aquest Europeu, que va saber gestionar bé juntament amb la pressió que comporta realitzar una competició com aquesta per assolir el rècord nacional. De fet, mai abans s’havia marcat un rècord absolut en una de les proves reina de l’atletisme en un Europeu o Mundial.
 
El Campionat d’Europa júnior segueix avui amb la disputa dels 800m, en la qual hi serà Moya, que anirà amb la mateixa mentalitat que Llovera per assolir una bona marca. Per la seva part, l’atleta andorrana està inscrita en la prova dels 200m, però decidirà avui si la realitza o no ja que té una petita sobrecàrrega a la zona piramidal i podria renunciar a la cursa si no es troba del tot bé. Llovera, però, pot estar contenta de la feina feta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT