PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tot preparat per rebre avui Elton John al Poliesportiu

Hi haurà ple d’espectadors per veure l’estrella del pop

Per EL PERIÒDIC

Algunes de les caixes amb material, ahir al lloc de l’escenari.
Algunes de les caixes amb material, ahir al lloc de l’escenari. | R. M. S.
Elton John actua avui al vespre a Andorra la Vella i ho farà a un Poliesportiu d’Andorra que ahir acabava de perfilar els detalls per tenir-ho tot enllestit. L’escenari estava col·locat i els treballadors s’afanyaven per completar la instal·lació abans de fer les proves de so. El cantant començarà el seu recital a les 19.00h, tot i que l’obertura de portes per accedir al Poliesportiu serà tot just una hora abans.
 
L’escenari on serà el cantant britànic ocupa gran part de la zona central de la pista, la qual en tindrà també al voltant cadires per encabir més públic que no només el que completarà l’aforament a les graderies on de normal el públic segueix les competicions esportives.
 
Les entrades per veure Elton John es van exhaurir aquesta mateixa setmana, i per tant l’aspecte del Poliesportiu serà de gran esdeveniment. Entre 90 i 175 euros ha estat el preu en què han oscil·lat les localitats per veure un cantant que forma part de la història del rock-pop internacional. Després de més de 50 anys de trajectòria musical i més de 4.000 concerts, el compositor i cantant ha decidit posar el fre i, actualment, es troba immers en la gira, Once in a lifetime. Elton John i la seva banda actuen per primera vegada –i segurament l’única– a Andorra. El cantant britànic vol actuar menys i se centrarà en oferir «concerts especials» que li donaran «l’oportunitat de visitar un lloc únic on mai he estat abans i que en si mateix és molt emocionat, així que estic desitjant veure-us a tot vostès», ha manifestat el cantant. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT