PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El ‘Quixot’ de Ludwig Minkus, dijous vinent a Andorra la Vella

El Ballet de Moscou interpretarà la peça a partir de les 21.00h

Per EL PERIÒDIC

Una actuació de les ballarines al Centre de Congressos.
Una actuació de les ballarines al Centre de Congressos. | TONY LARA
El Centre de Congressos d’Andorra la Vella acollirà el pròxim dijous dia 23 a partir de les 21.00h de la nit l’obra ‘Don Quixot’ de Ludwig Minkus i que serà interpretada pel Ballet de Moscou. 
 
Aquesta obra es representa en tres actes basada en el capítol 19 del segon llibre de ‘El ingenioso hidalgo Don Quijote de la Mancha’ de Miguel de Cervantes. L’estrena mundial d’aquest ballet amb música de Ludwig Minkus fou al Teatre Bolxoi de Moscou, el 26 de desembre de 1869, com a requeriment dels Teatres Imperials de Rússia. El gran coreògraf Petipà revisaria en múltiples ocasions aquesta obra i, a partir de les diferents versions,  Alexander Gorski va reconstruir l’obra el 1900 amb gran èxit.
 
L’argument se centra en l’amor entre Kitri i Basili i les seves aventures amb els mítics personatges Don Quixot i Sancho Panza, extretes del segon volum de la novel·la de Cervantes. Les entrades es poden aconseguir a l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella i a www.4tickets.es/balletdemosc . Hi ha un preu especial per a grups a 20€. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT