PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Illa Carlemany celebra el seu sisè aniversari

Dissabte es va culminar una setmana d’activitats amb un premi de 6000 €

Per EL PERIÒDIC

Los Guateques durant l’actuació
Los Guateques durant l’actuació | Pere Sanmartí
El Centre Comercial Illa Carlemany ha celebrat durant aquests darrers dies el sisè aniversari de la seva inauguració, i ho ha fet amb diverses activitats, un sorteig diari de 600 euros i un de final de 6000.
Aquest dissabte, es va posar el colofó final a la festa d’aniversari amb les actuacions de Richi’s Dixie Band, i la banda Los Guateques, així com un espectacle acrobàtic que va tenir lloc durant la tarda a les instal·lacions del centre comercial. Posteriorment, al vespre, es va fer el brindis d’aniversari entre els assistents a la festa, que va aplegar nombrosos turistes, clients habituals de l’establiment així com autoritats i els responsables de les principals botigues que aquest alberga.
A les deu de la nit, un cop les botigues van ser tancades, es va procedir al gran sorteig de 6.000 euros, que van anar a parar al català Joan Gabino Delgado.
El 17 de juliol del 2009 es va inaugurar el Centre Comercial, que ha estat capaç de desplaçar el centre de compres del país fins a l’Avinguda Carlemany. Compta amb 50.000 metres quadrats que alberguen 55 botigues, 11 locals comercials, gimnàs, cinemes i 600 places d’aparcament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT