PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ACB confirma la continuïtat del Fuenlabrada i el Gipuzkoa

La fase regular de la Lliga començarà el cap de setmana del 10 i 11 d’octubre

Per JOAN JOSEP BLASCO

Gorka Aixàs, en primer terme, va assistir a l’assemblea de clubs.
Gorka Aixàs, en primer terme, va assistir a l’assemblea de clubs. | ACB Photo
La pròxima temporada la Lliga Endesa tindrà els mateixos divuit equips que va tenir el curs passat. Es va ratificar la en l’assemblea general de clubs de l’ACB que Gipuzkoa Basket i Baloncesto Fuenlabrada segueixen formant part de la competició, tot i que esportivament havien perdut la categoria.
 
Els dos conjunts tenen tota la documentació en regla i aprofiten que tant el Burgos com l’Ourense, que s’havien guanyat l’ascens, no van presentar en el seu dia la documentació necessària per obtenir l’ascens a la Lliga Endesa, pel que se’ls hi va denegar el dret a pujar.
Calendari / L’ACB disputarà la primera jornada en la temporada 15-16 el cap de semana del 10-11 d’octubre i la fase regular finalitzarà el 22 de maig. Els play-off arrencaran el 26 de maig i finalitzaran el 26 de juny com a data màxima, sempre que s’hagin de jugar un màxim de partits. El calendari variarà a partir de la jornada 23 en cas que la selecció espanyola hagi de disputar el Preolímpic, finalitzant el 19 de juny com a data límit. La Supercopa donarà inici al curs. Serà a Màlaga el 2 i 3 d’octubre en el que serà el primer títol que es posi en joc. La Copa del Rei serà del 18 al 21 de febrer a la Corunya.
 
Bogris, a Bilbao

Dies enrera Georgios Bogris va desvincular-se del BC MoraBanc Andorra, per tal de negociar amb els clubs que s’havien interessat en els seus serveis. La seva continuïtat a la Lliga Endesa sembla garantida i des de Grècia asseguren que en breu signarà pel Dominion Bilbao Basket.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT