PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra estarà representada amb tres esportistes a Tbilisi

Un judoka i dues nedadores conformen l’equip

Per JOAN JOSEP BLASCO

La presentació es va realitzar a la seu central d’Andbank.
La presentació es va realitzar a la seu central d’Andbank. | Andbank
El Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE) es disputa a Tbilisi (Geòrgia) del 26 de juliol a l’1 d’agost. Aquest esdeveniment està reservat per a esportistes de catorze a divuit anys. Representaran a Andorra el judoka Marc Reig, i els nedadors Laia Rodríguez i Lea Ricart.
 
Reig participarà en la categoria de -60 quilos. Com a objectiu només se centra en la primera vegada que surti al tatami. «Penso en el primer combat perquè hi ha molt nivell», indica el judoka. Rodríguez prendrà part en els 50 i 100 metres lliures, i els 100 esquena, mentre que Ricart ho farà en els 50, 100 i 200 lliures, i els 100 i 200 esquena. Rodríguez valora que al FOJE «van els millors d’Europa de la meva edat i ho aprofitaré per guanyar experiència», mentre que per Ricart a Tblisi «el més important és fer millors marques». 
 
El Comitè Olímpic Andorrà va establir unes mínimes juntament amb les federacions nacionals implicades per ser a Geòrgia. En atletisme també les van aconseguir Leo Sangrà, Raquel Guri i Lara García. Els dos primers van renunciar-hi per motius familiars, i la darrera per lesió. La delegació també està formada pels tècnics Toni Besolí i Enric Claret, i per Jordi Verdaguer com a cap de missió. En aquesta edició del FOJE el programa esportiu està composat per 9 esports: Atletisme, bàsquet, ciclisme, gimnàstica, handbol, judo, natació, tennis i vòlei.
PUBLICITAT
PUBLICITAT