PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’ajuntament reurbanitzarà els carrers de la Urbanització de Mallol

L’actuació afecta el carrer de Ponent i tres passatges de la zona

Per EL PERIÒDIC

Ajuntamnet de la Seu d'Urgell
Ajuntamnet de la Seu d'Urgell | TONY LARA
L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha adjudicat les obres de reurbanització dels carrers de la zona de la Urbanització Mallol amb l’objectiu de renovar-hi els serveis municipals i, alhora, modernitzar i millorar l’aspecte general de la zona. Les obres començaran al setembre i el període d’execució serà de cinc mesos. L’actuació suposa una inversió de 440.259,09 euros.
 
«Amb aquestes obres es pretén donar un caire més adequat per als vianants mitjançant la creació d’una plataforma única, on es diferenciarà la zona de la calçada pel trànsit rodat de vehicles i la zona de vianants a través de paviments diferents, i a la vegada es portarà a terme una renovació de la xarxa d’aigua potable, de clavegueram i enllumenat públic», va explicar ahir el tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’ajuntament urgellenc, Jesús Fierro. 
 
L’actuació comprèn el carrer de Ponent i els passatges de Prats de Cadí, Romaní i de la Segla Boixadera. El projecte també inclou el paviment del carrer de Circumval·lació. Per accedir als vials es remuntarà la vorera dels carrers adjacents, és a dir, el passeig del Parc i el carrer de Circumval·lació. La superfície total de l’actuació és d’uns 2.000 metres quadrats. També es preveu la plantació d’arbres i la instal·lació de mobiliari urbà. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT