PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Problemes físics aparten Llovera de la Baja Aragón

El pilot pateix espasmes a la part baixa de les cames que no li permeten poder competir amb les màximes garanties

Per JOAN JOSEP BLASCO

Llovera no podrà posar-se al volant a la Baja Aragón.
Llovera no podrà posar-se al volant a la Baja Aragón. | Fotoesport
No està en les millors condicions i decideix no arriscar. Albert Llovera debutava en competició aquest any a la Baja Argón aquest cap de setmana, però finalment causarà baixa perquè no es troba al 100%. Té problemes físics que li impedeixen ser a una de les proves referents del calendari espanyol. De cara al segon tram de la temporada provarà de tancar alguna cita per poder preparar el Ral·li Dakar, fita en la que vol ser-hi al gener del 2016.
 
Havia de participar amb un X5 Proto preparat per PCR Sport. Però no podrà ser a la Baja Aragón, que és puntuable per al Campionat del Món de Bajas FIA, perquè té problemes físics. «Des de fa unes setmanes tinc espasmes a la part baixa de les cames i no trobem quin és el motiu. És evident que l’esforç realitzat durant aquesta primera part de la temporada, per completar el pressupost de cara al Dakar 2016, ha estat molt gran i, segons els metges que m’atenen, hi ha la possibilitat que aquest esforç estigui passant factura», indica Llovera, que porta un desgast al darrera que l’han mermat: «Han estat molts quilòmetres per diferents països europeus, a Espanya, França i Itàlia sobretot, donant conferències i mantenint reunions amb possibles espònsors i això sembla que el meu cos ho està acusant».
 
Aquesta edició de la Baja, amb Terol com a centre neuràlgic, és una edició amb rècord de participació, amb la inscripció de 77 cotxes, 18 camions, 33 motos i 30 quads. Amb aquesta absència, Llovera compta amb l’estiu per recuperar-se i provar de tancar alguna prova per competir a la tardor, que li permeti preparar el Dakar. El proper gener vol tornar a prendre la sortida des de Buenos Aires i concloure de nou el raid.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT