PUBLICITAT

Encamp

El Funicamp i el telecabina de la Massana reprenen l’activitat

Els dos ginys estaran en funcionament del 25 de juliol al 13 de setembre

Per EL PERIÒDIC

Uns bikers pugen amb la bicicleta tot terreny al telecabina massanenc.
Uns bikers pugen amb la bicicleta tot terreny al telecabina massanenc. | VALLNORD
El Funicamp i el telecabina de la Massana reprenen demà la seva activitat per fomentar les activitats d’estiu a les estacions de Grandvalira i Vallnord. Els dos ginys estaran en funcionament fins al 13 de setembre.
L’obertura del telecabina de la Massana es va haver d’ajornar a finals d’abril a causa d’un incident tècnic de manipulació del cable portador del giny durant les revisions rutinàries de manteniment. Durant les últimes setmanes s’ha treballat per substituir el cable. Amb tot, els esdeveniments confirmats al Vallnord Bike Park s’han desenvolupat sense inconvenients amb un sistema de transport alternatiu.
 
A més de les activitats habituals com el múixing, les excursions a cavall o el descens en kart, els usuaris del telecabina podran provar el descens Mountainboarding, un skate adaptat a la muntanya, i s’han recuperat els paquets que inclouen passeig i dinar a les terrasses del Planell, La Caubella o el Pla de la Cot Ski & Lounge. El telecabina obrirà els caps de setmana fins al dia 12 d’octubre.
Quant al Funicamp, el giny reprèn demà l’activitat, per quart any consecutiu, amb l’objectiu de potenciar les visites a la vall dels Cortals on es podran realitzar diverses activitats esportives com l’escalada al rocòdrom exterior, les vies ferrades i les rutes de senderisme que surten des dels Cortals. A més, durant l’estiu, l’espai acollirà competicions com la Vuelta España o la Purito. 
 
Al punt d’arribada del Funicamp, als 2.502 metres d’altitud, s’ofereixen rutes a peu, excursions 4x4 amb guia i pesca i hi ha una àrea de restauració, tant a Pessons com a l’inici i al final del giny. Els usuaris podran realitzar un recorregut per la natura, la cultura i la història de la zona. L’Orri del Cubil oferirà una proposta única amb la descoberta de l’activitat ramadera de la mà d’un pastor. 
El giny oferirà dues jornades de transport gratuït coincidint amb la diada de Meritxell (8 de setembre) i l’arribada de la Vuelta España (2 de setembre). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT