PUBLICITAT

Andorra La Vella

El coure s’apagarà primer a Andorra, St. Julià i Escaldes

El 30 de juny de 2016, les tres parròquies es passaran del tot al nou servei

Per ESTEFANIA GRACIA

El director de Relació amb el Client i Màrqueting d'Andorra Telecom, Carles Casadevall, durant la roda de premsa celebrada aquest dijous al matí.
El director de Relació amb el Client i Màrqueting d'Andorra Telecom, Carles Casadevall, durant la roda de premsa celebrada aquest dijous al matí. | ANA / B. N.
Andorra la Vella, Escaldes i Sant Julia, seran les primeres parròquies on es durà a terme l’apagada del coure d’Andorra Telecom. I és que la companyia de telecomunicacions comenta que el 30 de juny de 2016, en aquestes tres parròquies, es procedirà a la migració total de la telefonia fixa del coure a la fibra òptica. Però l’apagada definitiva –que ja afectarà a tot el país– serà el 31 de desembre de 2016. Doncs serà quan Andorra Telecom acabarà de tallar totes línies de coure de les que disposa. 
 
Per fer aquest traspàs a la fibra òptica, la companyia recomana als usuaris informar-se i donar-se d’alta al nou servei quan abans millor, ja que fins el 31 de desembre de 2015, l’alta serà gratuïta i la quota mensual serà de 3,9 euros.
Aquesta migració, estalviarà a la companyia uns 1.400.000 euros. Doncs mantenir els dos serveis actius, els suposa moltes despeses. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT