PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Clark, primer reforç, i la Penya es queda amb Miralles quan estava fet amb el MoraBanc

El BC MoraBanc fa oficial el fitxtatge de l’anglès, que signa per una temporada, i s'oblida del català

Per #GASS

Luka Bogdanovic encara Daniel Clark en el partit que enfrontava al BC MoraBanc i al Montakit Fuenlabrada al Poliesportiu d’Andorra, el passat mes de març.
Luka Bogdanovic encara Daniel Clark en el partit que enfrontava al BC MoraBanc i al Montakit Fuenlabrada al Poliesportiu d’Andorra, el passat mes de març. | MARTÍN IMATGE / BCA
Daniel Clark vestirà la samarreta del BC MoraBanc Andorra la temporada 2015-16. L’acord ja estava pràcticament tancat dimecres, tal i com va avançar EL PERIÒDIC, però va ser durant la tarda d’ahir que el jugador i el club van signar el contracte que els unirà i ho van fer oficial. 
 
L’ala-pivot anglès ha signat per una temporada i compta amb una àmplia experiència a la Lliga Endesa, que a la vegada, ho combina amb la seva joventut: en farà 27 al setembre. Actualment, Clark està concentrat amb la selecció del Regne Unit, encara que no jugarà l’Eurobàsquet d’aquest estiu ja que no estan entre els participants. Per la qual cosa, la seva incorporació a la plantilla durant la pretemporada podrà ser com la de la resta de jugadors que no són internacionals per als seus països, a diferència de Vojdan Stojanovski, que sí jugarà l’Europeu. 
 
El director general del MoraBanc, Francesc Solana, es va mostrar positiu per haver pogut tancar el primer fitxatge de cara a la temporada vinent: «Estem molt contents perquè és un jugador que vam posar com a objectiu en la primera llista que vam fer. Que nosaltres puguem fitxar un jugador d’aquest nivell ens fa estar molt satisfets». 
 
Clark és conegut pel seu llançament de tres punts i també té un físic imponent. Solana va descriure l’anglès com un jugador «amb una gran corpulència --mesura 2,10 metres-- i la seva millor virtut és el llançament de tres punts, però també sap fer moltes altres coses». A més a més, el director general va recordar el seu currículum, el qual segons indica pot ser un punt d’afegit en les necessitats de l’equip: «Crec que ens ajudarà molt dins del nostre joc i la seva experiència en les últimes temporades a l’ACB, ja sap què és jugar amb l’Estudiantes i el Fuenlabrada, dos equips de la nostra lliga, penso que ens donarà un plus» Solana va concloure la descripció del jugador amb un missatge de positivisme: «Espero que tingui molt d’èxit». 
 
El fitxatge de Daniel Clark suposa la sisena peça confirmada per al MoraBanc de la segona temporada en el retorn a l’ACB. Stojanovski, David Navarro, Víctor Sada, Thomas Schreiner i Betinho Gomes són els altres cinc jugadors confirmats, als quals també s’hi suma Guille Colom. Ara li queda a Solana lligar cinc jugadors més per acabar de confeccionar la plantilla 2015-16.

Miralles renova amb la Penya i no fitxarà pel MoraBanc

Un dels noms que barallava el MoraBanc com a possible incorporació era el pivot del FIATC Joventut, Albert Miralles. El club tricolor va arribar fins i tot a un acord amb el jugador català, però finalment la Penya va donar un pas endavant i li va pujar l’oferta que li havia fet el BCA. Per tant, Miralles seguirà vestint de verd-i-negre la propera temporada i el MoraBanc haurà de seguir buscant pel mercat un pivot que s’ajusti a les necessitats de l’equip. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT