PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Música, balls i molta tradició

Els castells de focs artificials seran els encarregats de posar fi a les celebracions de les parròquies

Per ESTEFANIA GRACIA

Cercavila de Sant Julià
Cercavila de Sant Julià | TONY LARA
El bon ambient d’Escaldes i la sensació pròpia de festa major, va arribar ahir cap a les 21 hores, quan la Cercavila amb Foc, va posar música i tarannà per amenitzar la jornada. A més, a mitja nit, ‘Els Catarres’ van actuar per tots aquells que es volguessin moure al ritme de la música pop-folk o solsament, per tothom qui volgués passar una bona estona. 
 
Més d’un centenar d’activitats i esdeveniments, marcaran les festes d’Escaldes i Sant Julià, doncs els actes d’ahir eren tan sols un tastet del que s’oferirà durant els darrers dies. I tot i que la festa d’Escaldes compta amb dos dies menys que la de Sant Julià –doncs finalitza demà dia 26–, el comú i membres organitzadors, no s’han volgut quedar enrera, i han concentrar més d’una trenta d’actes per dissabte i diumenge encarades per a tots, petits i grans. I és que des de les nou del matí d’avui mateix –per aquells qui matinin i ja s’hagin aixecat del llit– tindrà lloc una missa en honor al patró d’Escaldes-Engordany a la  Capella de Sant Jaume. I una mica més tard, cap a les onze, s’obrirà el Mercat de les Bruixes. Durant tot el dia, també s’oferiran esdeveniments més infantils, com un park aquàtic, la festa de l’escuma o l’actuació del Mag Merlin. Més tard, cap a mitja nit, ‘Bongo Botrako’ oferirà un concert gratuït, i serà posteriorment rellevat pel grup de versions ‘Virus’. Diumenge es continuarà amb el Tradicional ball de Santa Anna i es posarà fi als actes del dia amb el Castell de Focs Artificials. Tot i que després, continuarà la festa amb el concert de ‘Rebeldes’ i ‘La Guardia’.
Pel que fa a Sant Julià, ahir va oferir el concert d’Hotel Cochambre a la plaça de la Germandat. I durant el dia d’avui, complementarà el seu programa amb ball dels Gegants, una gimcana aquàtica, espectacles infantils i animació de carrer, entre d’altres. D’altra banda, diumenge també hi haurà ballada de sardanes, sopar de germanor i el concert de ‘Formula V’, un dels grup més popular dels anys 60 -70.
 
Però els plats forts se’ls reserva per dilluns i dimarts, doncs pel dia 27, Sant Julià ha preparat el concert amb Lax’n Busto. I el 28, el cantant Antonio Orozco oferià el seu concert a la plaça de la Germanor. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT