PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Trail Run de 23 quilòmetres encetarà els primers Andorra Outdoor Games

La disciplina reina entre les cinc que hi ha serà la Triatló, que té més de 400 inscrits

Per EL PERIÒDIC

La Triatló d’Andorra de l’any passat, a la qual substitueix els Andorra Outdoor Games.
La Triatló d’Andorra de l’any passat, a la qual substitueix els Andorra Outdoor Games. | ÀLEX LARA
Tot a punt per a l’inici dels primers Andorra Outdoor Games de la història, que han rebut una bona acollida en quant a nombre de participants, amb més de 1.100 inscrits sumant les cinc modalitats presents, tot i que estan per sota de les previsions. 
 
La prova que encetarà els AOG serà la Trail Run 23k, avui a les 8h del matí a Naturlàndia, centre neuràlgic durant aquests dos dies de competició. Una hora més tard es donarà el tret de sortida a la de 16 quilòmetres, que sumada a la de 23 aplegaran uns 350 participants. La jornada d’avui també comptarà amb les dues cronoescalades, la de la Gallina i la de La Rabassa, a les 9h i 15h, respectiament. La segona ha patit un canvi de recorregut a causa de la riuada de dimarts i passarà per Juberri en comptes de per la Peguera. 
 
El mateix passarà amb la prova reina dels AOG, la triatló, la qual compta amb 400 inscrits, sent així la prova que més gent ha atret. La triatló es farà demà a partir de les 9:15h al Llac d’Engolasters, pel qual els participants hauran de fer dues voltes, completant un total de 1.200 metres. Els triatletes agafaran la bicicleta després per fer 36 quilòmetres que uneixen Engolasters, la Comella i la Rabassa i finalitzaran amb una cursa a peu de 8,4km. 
 
Per contra, la duatló és la prova que menys persones realitzaran, amb 42 inscrits. En aquest cas els participants començaran amb la cursa a peu de 8,4km, seguiran amb els 41km de BTT i acabaran de nou amb una cursa a peu de 4,4km. 
 
L’altra prova amb més adeptes és el crosride, amb 250 inscrits, i està dividit en dos recorreguts diferents de 90km i 50km. Les dues es realitzaran demà a les 8h i 9h, respectivament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT