PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El Consell Comarcal tindrà una àrea de Medi Ambient

Sara Camps serà la gerent del Consell per als pròxims quatre anys

Per EL PERIÒDIC

Membres del Consell Comarcal de l'Alt Urgell
Membres del Consell Comarcal de l'Alt Urgell | RàdioSeu
El Consell Comarcal de l’Alt Urgell va aprovar divendres, en ple extraordinari, l’organigrama de la institució per al mandat 2015-2019.
La principal novetat respecte al període anterior és la creació d’una área específica de Medi Ambient i Sostenibilitat, de tal manera que es passa de tres a quatre àrees. Les altres tres seran les de Governació i Serveis al Territori; Promoció Econòmica i Desenvolupament Local; i Atenció i Serveis a les Persones.
Al capdavant de cadascuna d’aquestes àrees i haurà un vicepresident. Així, Ricard Pérez Llordes (CiU) presidirà Governació i Serveis al Territori; Francesc Viaplana (ERC-AM) dirigirà Medi Ambient i Sostenibilitat; Cristina Barbens (CiU) estarà al front de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local; i Rosa Fàbrega (CiU) presidirà Atenció i Serveis a les Persones.

Les àrees de govern es corresponen amb les comissions informatives, cadascuna de les quals estarà formada per set consellers: quatre de CiU, dos d’ERC-AM i un de Candidatura de Progrés (CdP). D’altra banda, de la Comissió de Govern en formaran part tots els grups amb representació al Consell, amb la mateixa proporcionalitat que les comissions informatives.

En el ple s’han aprovat també els representants del Consell Comarcal als diversos òrgans col·legiats en què participa la institució, tant els interns, com ara l’empresa pública IAUSA, la Ponència Ambiental o el Consell Consultiu de la Gent Gran; com els externs, entre els quals hi ha, per exemple, els parcs naturals, el Consorci d’Atenció a les Persones, la Fundació Integra Pirineus o el Consell Esportiu. El plenari també va aprovar el nomenament de Sara Camps com a gerent del Consell Comarcal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT