PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cristiano Ronaldo, a Andorra l’octubre del 2017

La selecció tricolor jugarà contra Portugal, Suïssa, Hongria, illes Fèroe i Letònia, països que conformen el grup B

Per #GASS

Cristiano Ronaldo amb la samarreta de la selecció de Portugal.
Cristiano Ronaldo amb la samarreta de la selecció de Portugal. | #GASS
El Mundial de Rússia 2018 es va posar en marxa dissabte amb al celebració del sorteig de la ronda preeliminar, que es durà a terme entre el mes de setembre del 2016 i l’octubre de 2017, i en la qual hi serà present la selecció tricolor. El resultat del sorteig va fer que la Portugal de Cristiano Ronaldo i companyia vingui a l’Estadi Nacional el 7 d’octubre del 2017, sent l’últim duel que es disputa a Andorra del premundial. Abans, però, els jugadors de la tricolor ja hauran pogut gaudir del fet de tenir al davant a un dels jugadors més mediàtics del món, l’actual pilota d’or i estrella del Reial Madrid en el partit al país lusità, just un any abans de venir al Principat. L’arribada de Portugal portarà també a dos altres jugadors del club blanc a visitar Andorra, si així ho segueixen sent d’aquí a més de dos anys: Pepe i Fabio Coentrao. 
 
Els porutuguesos són els favorits del grup B, però a part de la selecció lusa, la qual tindrà una bona rebuda per part de la comunitat portuguesa del país, hi ha una altra selecció potent en el grup: Suïssa. Aquesta selecció serà la màxima aspirant a disputar-li el primer lloc del grup a Portugal ja que compta amb jugadors mediàtics com Stephan Lichtsteiner, jugador de la Juventus de Turí, o Xherdan Shapiri, de l’Inter de Milà, entre moltes altres estrelles. Per veure als jugadors de la selecció Suïssa, l’afició d’Andorra haurà d’esperar menys ja que serà el segon partit al Principat de la ronda el que portarà als suïssos al país. Serà el 10 d’octubre del 2016, tres dies després de visitar Portugal. 
 
 La resta de països que conformen el grup i als quals s’hauran d’enfrontar el conjunt dirigit per Koldo Álvarez són Hongria, illes Fèroe i Letònia, amb qui Andorra jugarà el primer partit de la ronda preeliminatòria al Nacional el 6 de setembre de l’any que ve, i també el que tancarà la fase classificatòria. 
 
Per altra banda, les seleccions de les illes Fèroe i Hongria visitaran Andorra el 25 de març i el 9 de juny del 2017, respectivament. Serà en les jornades cinquena i sisena, les quals la tricolor disputarà de manera consecutiva jugant a casa. 
 
Dels altres grups, destaquen el d’Espanya i Itàlia, el G, i el d’Holanda i França, l’A, que lluitaran per un únic lloc que dóna accés al Mundial i evitar anar a la repesca.
PUBLICITAT
PUBLICITAT