PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Setmana clau per empleats i l’AREB

El futur dels treballadors de la Banca Privada s’hauria de conèixer abans del proper dia 31

Per EL PERIÒDIC

Lluís Pérez, portaveu del col·lectiu d’empleats de BPA i el seu advocat, Manel Pujadas
Lluís Pérez, portaveu del col·lectiu d’empleats de BPA i el seu advocat, Manel Pujadas | El Periòdic
El proper divendres 31 de juliol és la data que es van marcar tant els representants de l’AREB com el col·lectiu de treballadors per arribar a una entesa, tant pel que fa a determinar el futur dels empleats dins del banc pont Vall Banc, com pel que fa a les indemnitzacions dels acomiadaments que hi puguin haver a BPA. Els representants dels treballadors i de l’Agència de Reestructuració bancària van engegar fa uns dies les converses sobre l’acord al qual s’hauria d’arribar en referència a quines seran les condicions que afectarien els empleats un cop el banc pont estatal passi a ser operatiu.
Segons l’advocat dels empleats, Manuel Pujadas, després de fer un tomb per totes les qüestions plantejades pels treballadors, s’estan analitzant les propostes per tal d’obtenir una primera resposta de l’AREB que es coneixerà durant aquesta setmana i «entre el 27 i el 31 de juliol farem una jornada de negociacions non stop per tal de tancar-ho». El principal avenç en la reunió d’ahir va ser que s’ha establert el 31 de juliol com a data final per tancar un acord. Aquest pacte hauria de recollir quines seran les condicions en què passaran els treballadors de BPA escollits per al banc estatal, quines seran les indemnitzacions i drets que rebran els que siguin acomiadats i quines seran les condicions per a aquells que optin per una baixa voluntària. 
Pel que fa referència a quants dels actuals empleats de BPA seran recol ·locats en el banc pont, molts responsables de departaments de l’entitat han començat a temptejar als treballadors per conèixer quines seran les seves intencions i pretensions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT