PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El sènior B començarà i acabarà la fase regular com a visitant

Tindrà unes primeres jornades dures amb els duels davant el Collblanc i l’Hospitalet

Per EL PERIÒDIC

El duel de la temporada passada entre el sènior B i el Martorell.
El duel de la temporada passada entre el sènior B i el Martorell. | BCA
La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) va fer públic ahir el calendari de la lliga EBA per a la temporada 2015-16, en la qual s’hi troba el BC MoraBanc Andorra B. El grup en què està enquadrat el segon equip és en el C-B i haurà de competir amb rivals com el Collblanc Torrassa, El CB L’Hospitalet o el Physic CB Igualada, tres dels rivals més forts d’entre els 10 equips que conformen el grup. De fet, el MoraBanc B s’enfrontarà a aquests tres conjunts de manera consecutiva en les jornades tres, quatre i cinc, respectivament. 
 
Abans, però, l’equip debutarà a la pista del Grupo Juaneda Miramar el 27 de setembre i l’estrena de la temporada al pavelló Joan Alay serà el 3 d’octubre en la qual rebran al CB Castellbisbal. Casualment, la fase regular de la temporada també l’acabaran jugant de visitant a la pista del BC Martorell Solvin el 14 de febrer. 
Un cop finalitzin les 18 jornades previstes en el calendari, els millor classificats passaran a una segona ronda en la qual es disputaran l’ascens a LEB Plata amb els millors equips posicionats dels altres grups. 
 
Després d’un any en què es va assolir l’objectiu principal de la permanència, el MoraBanc prepara una revolució per al segon equip per intentar ser més amunt aquesta temporada. El portuguès Milo Nunes, que aquesta temporada havia estat segon tècnic del Peñas Huesca de LEB Or, està a prop de tancar un acord per substituir Carles de Bofarull. També hi ha, per ara, dues incorporacions al caure: l’ala Nil Brià i el base David Jofresa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT