PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Canvis al Sant Julià per seguir sent competitiu a Tercera

En la seva nova etapa com a entrenador, Jorge vol configurar un projecte per donar sortida als joves

Per JOAN JOSEP BLASCO

Jona, en un partit de la temporada passada, és un dels jugadors que continua a l’equip.
Jona, en un partit de la temporada passada, és un dels jugadors que continua a l’equip. | CE Sant Julià
Temps de canvis al CE Sant Julià. La primera plantilla viu modificacions significatives tant a la banqueta com a la mateixa pista. El referent del futbol sala nacional afrontarà una nova temporada a la Tercera Divisió sense imposar-se objectius. La competició serà qui el posi en el seu lloc.
 
Després de dirigir l’equip les darreres campanyes Talín Puyalto deixa de ser l’entrenador. El substitueix Jorge Dias, que als 34 anys penja la samarreta per dirigir l’equip des de la banda. Fins ara entrenava el juvenil. Aquesta no és l’única baixa significativa. El golejador, Carlos Barbosa, se’n va a jugar a la Lliga Nacional a les files de l’FS La Massana. Nacho Llamas ho farà al sènior B, també a la Primera Divisió nacional. El capítol de fitxatges encara no està finalitzat i de moment s’han incorporat dos jugadors de la Massana, Mimoun Najem i Jordi Lletó.
El plantejament és la de comptar amb joves valors, no només pensant en el present sinó també en el futur. «Hem de començar a treballar amb la gent jove. Hi ha un canvi generacional i hem de confiar amb els que pugen. En anys anteriors comptàvem sempre amb els mateixos veterans i hem de tenir al primer equip joves que sobretot tinguin ganes de treballar fort. Al país tenim bons jugadors i els hem d’aprofitar», assegura Dias.
 
Calendari

La Federació Catalana de Futbol va establir els dos grups que conformen la Tercera Divisió i els seus calendaris corresponents. Els lauredians es troben al segon juntament amb FSB Gràcia, CFS Batar Mare Molas Reus, FS Sant Cugat, Futsal Cafetería Sandra Casa Aragón Lleida, CEFS Rubí, L’Aldea V. Moreso Arquitectura i Disseny, CFS Molins 99, CFS Mil·lenium Sport Viladecans, Les Corts EF, Natació Sabadell, FS Gavà, Sang Culé Cor Català Club Lleuresport, FS Linyola Bar JJ, CEFS Sant Josep i AECS L’Hospitalet. El conjunt andorrà començarà la lliga el 19 de setembre com a local contra l’Hospitalet. El primer desplaçament serà a la pista del Reus una setmana després. La darrera jornada la jugarà el 28 de maig, a casa, contra el Gràcia. «Es tracta d’un grup complicat, com vam tenir la temporada passada. No ens posem objectius i el nivell de la competició ja ens posarà al nostre lloc», indica el tècnic.
 
Amistosos

La pretemporada començarà el 24 d’agost. L’equip té tancats tres amistosos. El primer serà el 29 del mes vinent al pavelló lauredià davant el Toulouse, de la Primera Divisió francesa i que es trobarà al Principat realitzant una estada. Després jugarà amb Les Corts a Alp i el Marfil Santa Coloma B a Montornès.
PUBLICITAT
PUBLICITAT