PUBLICITAT

Andorra la Vella

La Unió dels Emirats Àrabs i el Principat signen el CDI

Acorden promocionar i protegir-se mútuament les inversions

Per El Periòdic

Saboya i Martí juntament amb Abdullah Bin Zayed Al Nayhan i una membre de la delegació emiratí, a l’esquerra.
Saboya i Martí juntament amb Abdullah Bin Zayed Al Nayhan i una membre de la delegació emiratí, a l’esquerra. | Tony Lara
El Govern va signar ahir un nou conveni per evitar la doble imposició (CDI), en aquesta ocasió amb la Unió dels Emirats Àrabs. El ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, va rebre ahir a l’edifici administratiu el seu homòleg emiratí, el xeic Abdullah Bin Zayed Al Nayhan, per fer oficials el CDI i un acord de promoció i protecció recíproca de les inversions amb la signatura d’ambdós documents.
 
Segons explica l’Executiu a través d’un comunicat oficial de premsa, la delegació provinent de la Unió dels Emirats Àrabs, encapçalada pel titular d’Exteriors, va arribar el migdia d’ahir a l’heliport de la Massana, on va ser rebuda per Saboya, que els va conduir fins a l’edifici del Govern ubicat a Andorra la Vella.
Un cop a les instal·lacions ambdós ministres de l’Exterior van trobar-se amb el cap de Govern, Antoni Martí. Durant el transcurs de la reunió mantinguda, el xeic Al Nayhan va signar el llibre d’honor i ambdues delegacions van conversar al voltant d’assumptes d’interès per ambdós països, segons informa el Govern, i relacionats amb la prevenció de l’evasió fiscal en matèria d’impostos sobre la renda amb la firma del conveni de no doble imposició i un acord de promoció i protecció recíproca de les inversions.
 
Negociacions per al CDI/Aquesta signatura se suma als convenis acordats recentment amb Malta i Lienchestein i amplia la llista de CDIs, que Govern espera ampliaramb la ratificació de l’acord per part d’Espanya. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT