PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Els padrins visiten la nova Llar de Lòria

Les previsions apunten a l’1 de setembre com a data d’entrada en funcionament

Per IVÁN ÁLVAREZ

Montserrat Gil i els avis a la jornada de portes obertes
Montserrat Gil i els avis a la jornada de portes obertes | Tony Lara
Els padrins de Sant Julià de Lòria van poder conèixer ahir les noves instal·lacions de la Llar de Lòria a l’Hotel Glòria, que s’espera que entrin en funcionament l’1 de setembre, ja que a l’antiga llar s’ubicarà l’Escola Bressol. La cònsol major, Montserrat Gil, va poder compartir impressions amb la gent gran, que es va mostrar molt satisfeta, ja que amb aquestes noves instal·lacions tindran més espai i molta llum natural. 
Amb aquestes modificacions, «volem que tots els serveis socials de la parròquia estiguin units a la plaça Major, per revifar el caliu que tenia anteriorment», va assegurar la cònsol major laurediana. Tot i que encara no està del tot enllestit, el Comú de Sant Julià de Lòria va voler mostrar als padrins els canvis de l’Hotel Glòria per tal d’acollir la nova Llar de Lòria. Es tracta d’unes instal·lacions que està previst que entrin en funcionament l’1 de setembre, al mateix temps que l’Escola Bressol que s’ubicarà a l’antiga llar, i permetrà al Comú estalviar-se el cost del lloguer que fins ara assumeix pel servei infantil. 
A les noves instal·lacions hi haurà ubicada la llar, els serveis socials del Comú, o una sala polivalent que servirà igualment per fer balls i classes prepart. La voluntat és poder inaugur-les conjuntament amb el Centre d’Atenció Primària i l’Escola Bressol.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT