PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Inaugurat el nou aparcament de Prat de la Creu

La superfície, de 2.380 m2, té capacitat per acollir més de 100 vehicles

Per IVÁN ÁLVAREZ

La nova instal·lació, que ja va rebre els primers vehicles
La nova instal·lació, que ja va rebre els primers vehicles | Tony Lara
Passaven pocs minuts de les 12 del migdia quan, un cop tallada la cinta, Mossèn Ramon Sarrias beneïa el nou aparcament situat a l’encreuament entre Prat de la Creu i el carrer Pompeu Fabra. L’aparcament, que rep el nom de Parc Central 2, de 2.380 m2 de superfície, té espai per acollir gairebé 110 vehicles, tot i que el fet de no estar encara pavimentat ni amb les línies delimitades, fa que es redueixi, actualment, a unes 80 unitats.
El cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, va comentar que és «el lloguer més baix que el comú paga per una zona de pàrquing» i que la inauguració i posada en marxa del recinte respon a una necessitat i a una demanda del sector comercial. Minguillón va afirmar que havien volgut fer l’obertura l’abans possible per donar servei als turistes durant els mesos d’estiu. El cònsol major, tot i reconèixer que no es volia comprometre, va indicar que esperaven iniciar i acabar l’asfaltat del terreny abans que acabi aquest any. 
Per la seva part, la presidenta de l’Associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres, Rosa Pascuet, es va mostrar molt satisfeta per les noves instal·lacions. Pascuet va assegurar que pels comerciants, aquesta obertura era «un regal que ens ha vingut molt bé» perquè considera que eren força necessària quan a l’aparcament del Parc Central hi ha esdeveniments que disminueixen les places ofertes, com pot ser el Cirque du Soleil.
El conveni amb els propietaris del terreny –la família Casal i Vall–s’ha signat per espai de dos anys prorrogables de forma automàtica, i el cost del lloguer és d’1€ el metre quadrat al mes. Amb el precinte de la instal·lació tret, els primers vehicles ja van poder aparcar i fer ús de la infraestructura. L’estada al pàrquing s’ha d’abonar a les màquines que hi ha al mateix carrer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT